fredag, juni 26, 2009

Vad tyst och lugnt här är:)

En tröttig Milo. Kläderna han har på sej är en body från Åhlens som passar perfekt till hans shorts från Ester & Konrad, snyggt tycker jag.
Prinsen kanske förvandlas till en groda om man pussar på honom:) Om inte annat så blir det av jordgubbssmak!

Milo sover och mamma sätter sej vid datorn en stund. Pappa äter gott med sitt jobb. Milo och jag har inte gjort så mycket ikväll, gått en runda och badat. Nu ska jag inte titta på mer barnklädesshopping för min broms har lagt sej i fast läge, jag är helnöjd och så gllad för allt jag hittat. Visserligen mycket som får ligga till närmre vintern men det är kläder som jag verkligen fallit för.
Jörgen berättade om en hemsk artikel, en pappa som hade glömt sin 1-åring i bilen hela dagen han satt på jobb, bebisen dog av vätskebrist och värme. Hur kan man glömma?? Jag blev så ledsen och mådde så illa, tänk så hemskt barnet måste ha haft det:´(.... Har nog mest haft Milo i famnen hela kvällen för han ger tröst och jag älskar honom så förtvivlat och klart så blir dessa känslor så stora när man hör om sådana här hemska tragedier, tänk om man kunde vrida tillbaka klockan för den lilla. Jag tänder ett litet ljus för den lilla bebisen ikväll.....

2 kommentarer:

WWmor sa...

ååå jag vill gärna ha en jordgubbspuss!!!

Usch, ja. jag läste den artickeln också.. hur i helsike kan man glömma att lämna sitt barn på dagis och lämna kvar barnet i bilen.. Mår också illa av det, helt ofattbart tycker jag.. Att tänka sig skräcken/våndan innan barnet blev medvetslöst.. nä, fy faan , oförlåtligt tycker jag!!!

Skönt att få krama om sin lille när man hör sånt..

kram kram

Helen sa...

Sen jag fick Leo tänker jag ofta på alla som misshandlar och är elaka mot sina små. Tänk så många barn som far illa. Hur kan man skada en sån liten. Usch och fy. Måtte de få sitt straff någon gång, om inte i detta liv så...

Så vi får krama våra små extra mycket