tisdag, juni 23, 2009

Såå trött!

Nu fick jag en sådan natt som du A-K hade häromdagen. Milo vaknade 03.20 och vaknade till för mycket av någon anledning, jag hörde kanske inte honom direkt. Sedan höll vi på med amning, välling, amning och till slut lade jag honom i sin säng för han busade hej vilt i min. Han blev klart sur och satt och tjurade en stund sedan lekte han lite och till slut började han bli less så då gick jag in och ammade IGEN och han somnade men vaknade så fort jag rörde honom, det slutade med att jag ammade honom till sömns i min säng kl 04.45(kan berätta att jag var rätt öm i mitt bröst). Tror ni han sov länge? NÄ han vaknade halv 6 :( Jag är så trött nu och har huvudvärk så direkt han somnat så kryper jag också i säng. Han håller på att somna nu som tur är. Dagen börjar bra!

1 kommentar:

A-K sa...

USCH :(
Vi har haft en likadan natt. Jag somnade med Filippa vid 21-tiden, vaknade vid 23 och var jättepigg. Satt uppe till 1. När jag la mig vaknade Filippa ammade och trodde att hon somnade men icke, då började stöket i sängen. Tyvärr har vi ingen egen säng till Filippa här, får fixa det idag, så jag försökte amma, ge välling, gå upp en stund... men hon var pigg och jag dödstrött :(. Vet inte hur länge vi höll på men vi somnade nog inte förrän kl 3.30. Men vi fick ivarje fall sova till 8.30.
Pust :(
Jag är extremt trött. När resten av familjen vaknar får de ta över ansvaret av Filippa så går jag och lägger mig igen.
Jag fick en riktig allergichock igår när vi gick in i parfymavdelningen på båten. (Har aldrig reagerat på det innan men är ju allergisk mot lite av varje. Så näsan rinner och jag kände mig redan hängig... blev ju inte bättre av natten eskapader.

Hoppas att du fick sova ostört en lång stund!

Kramar