måndag, juni 22, 2009

Mysdag!

Idag har vi inte gjort många knop, bara varit hemma hela dagen. Milo har varit så där extra gosig och han snackar nästan omkull oss för tillfället, en massa ljud och bubbel. Härmar fler och fler djur och visar oss olika saker som han berättar om på sitt eget lilla språk.

Vi har ju haft sommarvärme idag så Milo fick vatten i poolen och i den har han badat ett par omgångar, till slut var han helt kall så jag fick ta in honom. Han sov 3 timmars middag och var jättetrött igen vid fem men då fick han roas lite extra och sitta i sjalen hos mej en stund så klarade han sej till kl sju ikväll, då däckade han innan vällingen var slut:) Det är tufft att vara liten!

När Milo somnat beställde vi kebab och satte oss på altanen och trodde vi var utomlands:) Varmt mysigt och gott. Nu är det läggdags för oss också för jag vet ju hur mina nätter ser ut:) så det gäller att knoppa in tidigt. Imorgon ska vi hem och våldgästa Cecilia och Matilda efter vår förmiddagslur, det ska bli roligt för vi har inte varit hemma hos dem på ett tag.
Suss gott alla söta!

1 kommentar:

A-K sa...

Visst är det härligt att ha sådana dagar när man inte gör så mycket mer än bara finns :)

Kramar