onsdag, juni 17, 2009

Nu flyttar Milo


Nu har jag kommit till en punkt i vårt bebisliv där jag är redo att flytta in Milo på eget rum. Vi sa redan när han var nyfödd att runt 6 månaders ålder så skulle han få eget rum men ack så fel vi hade om oss själva:) Nu är han 11 månader om 2 dagar och först nu känner jag att jag vill prova, därmed inte sagt att det blir så men vi måste ju testa och se hur det känns. Han kommer ju oftast över till vår säng vid midnatt så jag slipper ju springa och stoppa in nappen stup i kvarten(eller några gånger;-) ni vet den lilla fisken som blev såååå STOR;-)
Jag kommer säkert inte kunna sova ikväll men det spelar ju ingen roll om det är idag eller om ett halvår, det blir samma känsla.
Nu i förmiddag har vi möblerat om och städat inne på Milos rum, jag fick god hjälp:) med att dra ut det jag satte på plats..hihi mammas sötnos.

Jag tror att det var nattens hattande som gjorde att jag tog beslutet som grott i bakhuvudet några dagar. Nattens har bjudit på amning precis varannan timma men i gengäld så sov vi till 08.25! och då blev det fart på oss, frukost, dammsuga och möblera om. Vi skulle vara hos en kompis när Milo hade sovir förmiddag men det får vi skjuta lite på för vi är ju lite back i schemat här:) Jag ska inte låta Milo sova mer än 1½ timma nu i förmiddag om han nu kan somna i sitt nya rum, just nu ligger han och pratar.

3 kommentarer:

A-K sa...

Läste ditt inlägg på Filippas blogg innan jag läste här och tänkte... flyttstädat?????
Nu fattar jag :) Jag håller tummarna för att han trivs på sitt fina rum. Här kommer det nog dröja innan Filippa flyttar in i sitt rum eftersom det är en våning upp. Vi funderar på att göra om Peters kontor (som ligger bredvid vårt sovrum) till ett sovrum till Filippa.

Ja... jag var verklig matt där igår kväll. Men jag fick i mig två mackor och sedan fick jag energi till att jobba och baka pizza :)

Jag har "samlat" på Odd Molly kläder i några år nu. Har en galet stor garderob (hmmm). När dollarn var låg köpte jag från nätbutiker i USA, köpte tre plagg behöll ett, sålde två på Tradera och fick på så sätt mitt plagg på köpet :) De flesta av deras kläder passar oss storbystade madamer alldeles perfekt. De finns i storleken 0-4 och jag drar 3 eller 4 beroende på vilket plagg det är.
Det bästa med deras kläder, förutom att man ALLTID känner sig snyggt klädd är att andrahandsvärdet är så högt! Flera plagg som jag tröttnat och sålt på Tradera har jag fått upp till dubbelt så mycket betalt för som jag gett. Galet!
Jag har faktiskt en Odd Molly blogg :) där jag har fotat mina plagg (är inte klar). Jag har den bara tillgänglig för mig själv, blir lite orolig över vad folk ska tycka. Fast skit samma... det är verkligen en hobby för mig :) Jag ska fota mina senaste köp, sedan ska du få adressen och kolla... på egen risk!
Min syster har blivit helt biten :) Peter höll på att bli helt knäpp när vi var på Liseberg och gick runt och diskuterade Odd Molly i 7 timmar...hihihi.

Dags att jobba lite :)

Kramar

Helen sa...

Wow, vilket fint rum Milomannen har. Leo har fortfarande rosa tapeten kvar sen flickan som bodde här tidigare. Ska fixa det i sommar.

Jag försökte ju redan i höstas - i gamla huset - att lägga Leo i hans säng i eget rum. Men han bara låg där och viftade med armar och ben, tittade på mig som om jag inte var klok. Så det blev tillbaka till vår säng. Nu tycker jag det är så mysigt att ha honom bredvis vår säng. Höra honom, peta på honom och se hur glad han är när han vaknar på morgonen. Men det är nog dags att börja fasa in eget rum. Vi har en stor säng i hans rum, så jag får väl ligga där i början.

När du skrev att du dammsög varje dag, tänkte jag först "men gud, skräpar Milo ner så mycket". Men så var det hunden!

Ha en jättebra midsommar

kram från oss

WWmor sa...

men vilket fint rum Milo har!! Tror han kommer stortrivas där.. och mamma kommer också trivas att få tillbaka "sina" nätter!! (såsmåningom)

Kram kram