lördag, juni 20, 2009

Lite kaos var det allt

Det blev en bra midsommar till slut! Vi fick ett hejdundrande åskväder här hos oss som slog ut strömmen, tillförsel av vatten och alla våra telefoner, detta var vid 12.30, vi hade precis ätit lunch som tur var. Vi gick här och väntade på att få vatten så vi kunde hoppa i duschen alla men det lyste med sin frånvaro:( När klockan var 14.00 fick vi ta beslutet att chansa på att det fanns en extranyckel hos min mamma och pappa så vi kunde göra vid oss där(dom var inte hemma och gick inte att få tag på) Vi packade bilen full och drog till Häljarp för tvagning.(nyckeln var på plats tack och lov, vad gör man utan sina föräldrar;-)
Väl klädda och klara gav vi oss iväg, Milo somnade 20 minuter i bilen vilket inte var tillräckligt så han var övertrött på kvällen. Jag gick en sväng med honom i vagnen men han var ledsen och kunde inte komma till ro, då gick jag till bilen och satte mej och amma, då somnade Milo på två röda ungefär:) Han sov sedan till 22.30 i hög musik och prat. När han vaknade så var han inte pigg och glad så vi valde att köra hem och hemma somnade han direkt. Fast det har varit oro i sömnen inatt så min sömn har väl inte blivit såååå bra fast jag ska sova middag så blir det bra igen, supermamma ni vet;-)
När vi kom hem så hade elen och vattnet kommit tillbaka men ingen av våra telefoner fungerade så vi har haft nedslag i dem. Hittade en gammal nerpackad i garaget som funkar:) Vi får ge oss ut på telefoninköp med andra ord, fast inte idag. Är nog inte öppet någonstans för den delen.

Vädret var fint förutom några skurar under kvällen men vi satt i ett stadigt partytält så det gick utmärkt. Lite svårt med Milo bara när han ville vara på marken för det var ju ganska mycket stolar och ben:)
Vi hade en supertrevlig eftermiddag och kväll med lekar och massor av sillsorter, silltårta, grillat mm och jordgubbar m glass, snacka om att känna sej uppblåst! men gott var det:)

Vi fick inte med någon kamara mitt i allt kaos och min telefon laddade ur så foton har jag inga, ska fråga om någon av dom andra kan maila över ett par till oss.

2 kommentarer:

A-K sa...

Men ojdå... vilken start på midsommarafton.
Bra att den slutade bättre :)

Supermamman här har inte heller sovit så bra inatt. När vi kom hem var Filippa jättevarm. Kollade febern på henne och hon hade 39.2. Så hon har sovit väldigt oroligt inatt. Hon är fortfarande varm men vid gott mod :) Ändå vaknade jag kl 7 imorse och kunde inte sova vidare, så jag satte mig med lönerna och jobbade fram till 9.30 då Filippa vaknade.

Hoppas att ni får en riktigt fin midsommardag :)

Kramar

Helen sa...

Det låter som ett rejält kaos. Tur att ni kom in hos föräldrarna. Inte kul att gå svettig och smutsig på kalas.

Löven Leo, klurade igår när jag la mig. Det måste ju vara "lövtunna" och därmed tunna ben. Annars är jag jädrigt korkad om jag inte fattar :-)
Himla sött lejon i alla fall.

Klart att man får lite störd sömn om man är på kalas. Jag provade att få Leo att sova middag med mig idag, men han vägrade. Kastade ut napp, kudde och dock ur sängen och skrek.

Är så slut i ryggen efter att ha burit på honom nästan hela dagen.

Hoppas söndagen blir bra. Såg att nu är sommaren på väg i alla fall.

kram från oss