torsdag, juni 18, 2009

Heja mamma vad hon är bra!

Så har denna dagen också passerat i rasande takt. Vi har varit på vift hela dagen från i middags till halvsju ikväll, Ikea, Center Syd och Ica Maxi. Vi köpte en stol till Milos rum för jag har ingenstans att sitta och amma honom eller ge vällingen och det gör jag helst i samma rum som han ska sova. Denna stolen var nätt och passar även för Milo själv att sitta i när han blir lite större. Fick även köpte sladdgömma och ett bord till laptopen som man kan ha i knät, väldigt behaglig kan jag berätta för jag sitter med den nu:) Ett par ramar och några ljusstakar fick också följa med hem. På Center syd blev det ett par lila caprileggings och en kofta i samma lila färg som klänningen jag köpte igår, Esprit, samt en skjorta till Jörgen av samma märke.
På Ica blev det inhandlat för en sallad som jag ska göra imorgon och fajitas på kycklingfilé. Välling hade jag tänkt köpa men glömde, så typiskt mej!
Milo har uppfört sej exemplariskt och det är så lätt att ha honom med. När jag shoppade kläder sov han i vagnen, praktiskt:)

Äntligen har jag lyckats få tag i KikKids terrisuit i grön frotté på rean. Barnlyan hittade jag den på för 199:-! Tog även en helröd Katvig tröja och en Moonkids brun retrotröja med vit krage och snörning i halsen, heltuff!

Nu ska vi se hur natten blir, spännande ha ha ha:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Ojojo... vad mycket shopping det har blivit här idag då ;)

Skrattar glatt åt din kommentar...
"Menar inte nu hur du kunde sånt utan mer hur man gjorde för jag vet inte hur:)" Du har så rätt... jag har egentligen ingen aning hur man gör... men om du klickar på bannern högst upp till vänster på bloggen så kommer du till en sida med bakgrunder. Hur lätt som helst :)

Skorna blir säkert perfekta till hösten!

Jag håller tummarna för att ni får en riktigt BRA natt! Hoppas att du kan slappna av :)

KRAMAR

WWmor sa...

Titta!! Du kan ju handla åt dig själv också.. BRAVO!! Jätte fina kläder!!! Kommer bli en pingla nu i sommar!! Jag handlade också i veckan till mig själv.. så skönt att få lite nytt till sommaren..

Kan förstå att du låg å vred dig i sängen utan Milo.. men du kommer snart vänja dig.. och han kommer sova heela nätter snart också.. ! Wiktor ska få flytta in i sitt rum nu till hösten.. Här på landet, får han ff sova inne hos oss, men hemma ska jag fixa till rummet lite..

Skönt att Milo är så lätt att ha med sig.. Då får man ju en massa gjort..

Vad söt Milo var i chinosbyxor!!

Tänk.. om 1 månad fyller Milo 1 år!! Blir det ett stort kalas då?

Massa midsommar kramar från mig från Väddö... nu väntar vi bara på solen och värmen..