tisdag, juni 30, 2009

Dagens agenda

Godmorgon på er alla sömntutor:)
Jag fick minsann sova ganska länge trots att Milo somnade klockan sju igår. Han vaknade till vid 23-tiden, tror det var grannens ettriga pudel som väckte honom för hans fönster var lite öppet och hunden skällde som bara den. Han ammades lite och somnade vidare till 02.30, ammades igen och sov till 06.30 och hela natten i sin egna säng, det tyckte faktiskt jag var bra. Nu sover han igen, brukar ju bara kunna vara vaken i 2-2½ timma på morgonen inna han behöver sin förmiddagstruddelutt.

När Milo vaknar så ska vi bara äta lunch och sedan ska vi till Sandra och Tilda och hälsa på, småttingarna får nog ett bad i poolen. Det är ju minst lika varmt idag, pust...nej just det, iiiinte klaga:)

Jag måste köra och handla mat idag för både mjölk och bröd tog slut till frukosten, tror jag gör det ikväll för annars avlider vi väl.

Jag tror jag har blivit sjuk...shoppingsjuk;-) Jag har nog fått en släng av att "inte kunna låta bli" och shoppa. Jag sa t o m till Jörgen att jag tyckte det kändes jobbigt för jag hittar fina saker överallt och rean gör ju att man tycker att det är billigt. Visst är det billigt men det blir mycket pengar av det i längden och allt är ju inte behövligt. Jag tar bort min länk till shoppoholic sidan tillfälligt och kan få den igen av mina söta vänner när jag känner mej redo. Jag ska heller inte leta mer rea nu på ett tag. Nu ska jag balansera upp min shopping med traderaförsäljningar!
Min kära make säjer heller aldrig till mej vad jag får och inte får handla, aldrig en kommentar utan bara at det är fint och det är klart han måste ha osv...gör inte saken lättare, eller hur?
Cure me please, for a while:D

1 kommentar:

A-K sa...

Hahaha... det där känns igen, ang shoppingen. Var in på en sida igår natt (säger inte vilken så att du inte blir frestad ;) ) La en massa fina varor i varukorgen... men tänkte en gång till... behöver vi verkligen detta? NEJ! Duktigt av mig va?

Nu har vi varit på BVC... fick en ny sköterska då "vår" ska ha sin första bebis snart. Den nya var också jättegullig!

Här är det liiite svalare idag... Pust! Man förgås ju i den här värmen :)

JOBB... var det ju :)

P.s... det blir trångt för dig att bo i min garderob... men du är välkommen :) D.s

KRAM