tisdag, juni 30, 2009

Äntligen lite regn

Nu ikväll började det dra ihop sej lite och vi har fått lite åska och en hel del regn, det var välbehövligt. Bilden tog jag strax innan ovädret drog igång. Mitt i allt ösregn satte jag och Jörgen oss på altanen och tog en kvällsfika med ostsmörgåsar och kaffe, vi hoppade över middagen ikväll för matlusten är lite si och så när det är så varmt och kvalmigt.
Brevlådeleverans, två tröjor i strl 86/92:) Fick också avin på skorna från Vincent, dom hämtar Jörgen imorgon för dom ligger hos Schenkers ombud i Landskrona, ska bli spännande att få hem dem:)
Vi har haft en mysig dag, först hos barnbarnet med god fika och Milo badade när Tilda sov. När vi körde hem så somnade Milo i bilen och sov i 2½ timma när vi kom hem, i förmiddags sov han 2 timmar och nu ikväll somnade han kl 8. Något som jag tycker är lite jobbigt är att det är så varmt på hans rum och jag vill inte låta fönstret vara öppet hela natten. Funderade på en sådan långsmal fläckt att ställa på golvet men så vet jag inte om han ligger i drag då, vad tror ni eller hur gör ni?
När Jörgen kom hem från jobb körde jag och handlade själv. Var inom på POP och köpte en tunn långärmad bomullsskjorta, typ emilskjorta, som han kan ha när det är skarp sol för han har blivit röd på armarna idag och då var han bara i solen en kort stund.
Fick en förfrågan på min Leandervagga och fisher price mobilen idag så vi får se om dom slår till:) Tradera auktionerna börjar klättra uppåt och det är alltid spännande att följa budgivningarna:)http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1536539&listtype=0
På denna länken kan ni se vad jag pysslar med:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Godmorgon!

Visst är det trist att starta dagen med dåligt humör :(
Här somnade Filippa kl 22.20 vaknade 2.20 och 7.10 och sov till 9.30. Egentligen är det väl synd att klaga på det.

Nä hon ökar inte mycket i vikt men hon håller sig på sin kurva så det är OK. Hon äter som en häst och får extra margarin i maten, det måste ju helt enkelt vara så att hon gör av med det hon får i sig. (Tänk om samma sak gällde en själv).

Det ser ut att bli en varm dag här idag igen. Pust... jag hade viljat ha lite regn.

HUR kan man inte gå in på POP när man passerar? Sitter och funderar på om jag ska ta en tur till Överby i Trollhättan idag och kolla vad de har kvar på rean. Där finns även min favoritbutik Pondus, som startade rean för 1 ½ vecka sedan och jag har inte orkat mig dit... brukar annars hänga på låset. Jo då... jag har varit på rean redan en gång tidigare i POP-butiken på torget :)
Jag ser att du inte heller kunde hålla dig från att gå in ;)

Visst är det kul när man har Traderaauktioner ute och följa budgivningen.

Nu ska vi äta lite frukost!

A-K sa...

Jo just ja... ringen :)
Den här är det!

http://www.efvaattlingstockholm.com/1/1.0.1.0/19/1/?item=prod_prod-s1/7676&group=prod_prod_grp-s1/27

Kram