torsdag, maj 21, 2009

Solig helgdag:)

Milo och vi fikar på altanen. Vi har ju sommarvärme idag!
Här får ni se en bit av vårt nu så gott som färdiga staket. Stolphättorna är i silver.

Ny cykelsits och hjälm till Milo.


Nu passar jag på att göra ett inlägg medans Milo sover för tredje gången idag. Han är lite smått grinig mellan varven och vill gärna vara i famnen. Han har ff lite feber men är ändå ganska pigg.
Idag har vi varit hemma och gjort lite blandat. Jag körde iväg och köpte en ny cykelsits till Milo så vi kan ut och cykla, idag är han inte rikigt på topp för att göra det. Vilken beslutsångest jag fick! Skulle den vara svart och röd som cykeln, praktisk silverfärgad, vara den som gick att luta lite eller den utan vinkling?...gahhhh Det blev den röd/svarta utan vinkling för hon i affären sa att det var inte mycket vinkling och det vi cyklar då ska vi minsann inte sova på cykeln inte:) Vi cyklar ju bara för skoj skull för vi bor för långt ut på landet för att ta oss någonstans. Det är nog lite jobbigt att cykla 1 mil för att komma till något som hägrar.
Milo har fått tand nr 6 idag, där nere på högersidan om framtänderna, den till vänster om där uppe är också på g och det är bara ett tunnt lager skinn kvar nu så ett par dagar så är den också framme.

2 kommentarer:

A-K sa...

Hihihi... jag har också tänkt på dig idag :) Jag har hållit till vid symaskinen hela dagen och sytt ett par grön/vit-rutiga muddshorts med grönmudd och till det en klänning i grön velour med samma rutiga tyg i ärmar och knytband på ryggen. Jag har bara lite kvar på klänningen, sen lägger jag upp bild i bloggen :)

SÅ snyggt staketet blev! Hälsa Jörgen det! Att han är jätteduktig :)

Oj...tand nr 6 det var inte illa. Vi väntar ju fortfarande på nr 1.

Nu ska Filippa få sova lite sen eftermiddagslur och jag ska sy klart klänningen. Ikväll ska vi grilla.

Nej, jag gav mig inte på löneprogrammet. utan det var fortfarande lite avstämningar för bokslutet. Jag blir tokig på att det inte stämmer och kan inte hitta vad som är fel. Det är ingen fara på taket egentligen men jag gillar inte att det finns fel... så jag klarar inte av att släppa det. men jag tror att jag hittade felet inatt. Var bara så trött när klockan var 2 att hjärnan inte fungerade.... och idag har jag som sagt suttit vid symaskinen istället :)

Kram

Linda AFF sa...

å så fin. jag ska köpa en snart jag me, tills dess ska jag få låna en beg av en vän. dom här gamla i orange ;) Wiljas 7:e tand är på g, hon har 4 uppe och 2 nere. o nu idag såg jag att ngt var på väg upp :)