fredag, maj 22, 2009

Fredag och släkt besök från Danmark

Jag har inte så mycket att skriva egentligen. Vi ska få besök av Jörgens ena bror m familj nu kring middag. Jörgen har kört och mött upp dem för en shoppingrunda. Jag och Milo fick stanna hemma. Milo har feber och näsan har gått över i grönt, hostan ökar på men jag tycker ändå han är duktig och skapligt pigg. Inatt har han sovit hos mej hela natten och det har varit en varm gosse att ha intill sej, mindre skönt men vad gör man inte för sina små troll.

Vet ni vad? Min mamma och pappa ska följa med oss på semester:) Kul! Det är ju roligt att vara fler när man hittar på olika saker och mina föräldrar är ju som ett par vänner:)
Vi hittade ju ett erbjudande att Elite hotellen hade 50% på boendet i sommar om man bokade i tid så deras boende 5 nätter m frukost gick på 2000 kr! Vi fick hosta upp med 6200:- fast vi har middag varje dag i en fin resturang och vi kan även avbeställa vårt, det kan inte dom. Fast hade jag visst om detta innan så hade jag valt det istället. Så ska ni bo på hotell i sommar så kolla upp Elite hotell, finns lite varstans.

Nu får jag nog ta en röjarrunda innan gästerna kommer. Ha det gott idag alla mina vänner!

1 kommentar:

A-K sa...

Halloj!

Tack för berömmet! Jag blev väldigt nöjd med resultatet :) Klart att du ska härmas :)

Men, kan du inte avboka ert och boka samma som dina föräldrar? 2000kr för 5 nätter var väldigt billigt!

Status hos oss just nu är att jag har hunnit göra lönerna. Peter är iväg och jobbar. Anton har två kompisar hemma och de spelar rockband på övervåningen. Felicia och Melissa,granntjejen, har åkt ner till torget för att shoppa på egen hand för första gången :) Spännade! De ska på 33-års kalas ikväll (3x11 år)Ska bli kul att se vad de kommer hem med. Melissas pappa skjutsade dem dit och jag ska hämta dem. Filippa har ätit frukost och sovit förmiddagslur... den blir kortare och kortare, idag sov hon bara i en timme. Nu ska hon få lunch.

Vi har trist väder idag också :(

Hoppas att Milo kryar på sig!

Kramar