torsdag, maj 21, 2009

Nu förbereder vi oss!

Igår var vi på BVC och Milo blev vägd och var hos läkaren. Allt såg bra ut och han kunde det som skulle kunnas i den åldern.
Vikt: 11 kg
Längd: 76 cm
Huvudomf: 48 cm
Han fick sin spruta och den gjorde ont för han blev ledsen en stund, det har han inte blivit tidigare. När vi vaknade igår morse så var Milos näsa rinnig, dock klart snor. Inatt så blev han dålig med feber och mer snor och hostan har påbörjats. Vi har börjat med hans astmamediciner och hoppas lindra det så det inte blir som förra gången. Han har sovit jättedåligt och vaknat en gång i timman hela natten.

Återkommer senare idag för nu vaknade Milo igen efter 20 min fm.sömn, räcker? nej...

2 kommentarer:

A-K sa...

Stackars lille Milo som blivit förkyld :( Hoppas att det hjälper med medicinen och att det inte blir lika illa som förra gången... jag förstår att du svär!

Vilket fusk med vädret ;) Här hos oss är det mulet, ruggigt och bara 10 grader. Jag vill ha sol och värme. men det kommer väl hit till helgen :)

Jag var uppe alldels för länge igår, jobbade till strax efter två... sen sov Filippa oroligt inatt (tand på G... äntligen ;) ) Peter är i Stockholm och jag har alltid lite svårt för att sova när han imte är hemma. Det blev inte mycket sömn för min del inatt. Filippa ska sova förmiddagslur nu... det borde jag också göra... men jag vill inte :) Jag vill hugga in på tyghögen!

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Mamma Russin sa...

hej hopp..

vilken stor fin kille du har..:)
vad var det för spruta han fick??
kram