tisdag, maj 26, 2009

Mammas lille hantverkare


Tycker ni inte att detta är en härlig bild? Vad man kan få för uttryck genom att bara fotografera en massa och här ser han ju lite småkaxig ut men det är han gjort är att han nyss bitit i sin skummgummihammare:) Jag har fört över den på påstrykningspapper till en tröja, häftigt va?

Här kom vi upp med tuppen idag, klockan 6 tyckte Milo att han sovit tillräckligt. Han gick ju i säng 19.15 igår så jag fick ju snällt hålla med honom och gå upp. Han är fortfarande väldigt klängig och ganska gnällig så vi är väl inne i en utvecklingsfas som heter duga.
Idag ska vi köra och handla mat och sedan ska jag köpa en "negativskopierare" Jag har en massa negativ från mina tre stora barns barndom som jag aldrig fått framkallat. När jag och exet skildes så fick jag negativen på alla foto. Jag hittade en sådan apparat på Kjell & Co som man bara sätter i usb och för över dem till datorn, ska bli roligt att få fram alla fina foto på mina barn. Jag har ju en fin färgskrivare som gör jättefina utskrivna foto.

Sedan ska vi köpa en grå/vit markis till köksfönsterna för det är så tråkigt med nedrullade persienner och vi har morgonsolen rakt i ögonen på morgonen. Fast markisen får nog Jörgen köra och köpa för den är 3 meter lång och det kan jag inte fixa ihop med Milo.

Milo har sovit 1½ timma nu så jag ska ta och göra vid mej...undras vad man ska ha på sej idag, det är ju fint väder, får nog gå ut och känna mej för.

Inga kommentarer: