torsdag, maj 28, 2009

Föräldraträff

Igår hade vi föräldraträff här hos oss. Alla kom utom Milla och hennes mamma. Det är ganska roligt för igår kom två pappor som är hemma med sina små. Emils pappa berättade att dom skulle ha bebis i början på januari, jättekul! Emil är lite äldre än dom andra barnen för han är inflyttad och ville gärna vara med i skogsmammornas grupp som vår kallas för.

Det var full rulle på alla barnen och än om vi har stora öppna ytor så räckte det knappt till:) Milo blev övertrött och somnade som en klubbad säl när alla gått hem vid femtiden. Detta resulterade i en sen nattning, kl 22.00! Jag var helt slut för Milo var grinig och skulle vara uppe hela tiden, Jörgen höll på med några hållare till markisen som han skulle ändra på för att kunna fästa den i uthängets trä istället för den putsade väggen, detta gick tydligen inte så bra för han var heligt f-bannad hörde jag;-) Till slut fixade det till sej för han är ju typen som ALDRIG skulle ge sej i det han håller på med.
Jag fick laga middag med Milo i bärselen för det gick bara inte att sätta honom på golvet, då stod han och drog mej i byxorna och grät. Han var mer trött men kunde inte somna, så här blir det ofta när han är med om något stimmigt under dagen.

Inatt vaknade han vid 12 och var sååå ledsen och detta höll på i 1½ timma. Spelade ingen roll vad jag gjorde för han snyftade och kunde inte stoppa sin gråt, då blir man ledsen själv och vet inte vad som är fel. Han rev sej på bröstet och magen och jag funderade på om han hade magknip eller om det kliade. Jag tog av honom pyjamesen och rättade till blöjan och allt möjligt, mammabappe ville han inte ha till en början men till slut så slappnade han av och låg och snyftade i sömnen, vad jag tyckte synd om honom, min lille prins.

1 kommentar:

A-K sa...

Kul med så många barn :)

Stackars lille Milo som var så ledsen inatt. Det är ju jättejobbigt när man gör allt man kan komma på, men de är fortfarande ledsna.
Jag märker också på Filippa att hon inte gillar när våra vanliga rutiner blir rubbade.

Filippa sov mellan 21-04.30 i sin egen säng inatt. Hon vaknade kl 7.30 och 8.30 var hon jättetrött och ville sova. Men när jag la henne i sängen så blev hon jättepigg, nu är kl 9.22 och hon sitter i sängen och leker.
När hon somnar ska jag jobba.

Hoppas att ni får en bra dag!

Kram