fredag, maj 15, 2009

Trött blir man när man är hos mormor:)


Nu har jag fått handlat i lugn och ro, skönt! Inte för att Milo är svår att ha med men när man storhandlar så blir det lite bökigt med allt som ska packas ner och samtidigt underhålla sonen som vid det läget börjar bli trött på att sitta i en kundvagn. När jag kom och skulle hämta mitt älskade barn så var han sååå trött, mormor hade hållit honom vaken för att han skulle sova gott när han kom hem. Jag hade glömt att ta med hans snuttekudde och när han fick den när jag kom för att hämta honom så såg det ut som på bilden...ohhh vad kudden är mysig! Jag måste köpa en till men på dom ställe jag varit så har dom inte haft just denna modellen men jag har luskat ut att Babyland har den, så dit får vi köra en dag.

Ser ni hans Karl-Alfred arm;-) mycket spenat så blir man så..hihi
Nedan: Coxgrå/naturvit muddbyxa i velour, hög benmudd, lite haremstuk på dem men det var inte min tanke. Det får bli mammas lille shejk dom dagar han har dem på..hihi
Visas bakifrån.

2 kommentarer:

A-K sa...

I söndags kväll när jag satt och slösurfade ramlade jag över ett erbjudande på http://www.poppilopp.se/ 30% på all Molo :) Så jag hann få in en order. tyvärr har de inte kvar det erbjudandet :(
Poetrytröjorna, en Katvig heldress och en Molo heldress (som jag inte fått ännu) beställde jag på http://www.linasfonster.se/ De har 50% på allt vid ett köptillfälle :) under hela maj.

Vad skönt att få handla i lugn och ro.

Jättenygga byxor! Som alltid :) Idag är jag SÅ seg i huvudet... men till helgen, DÅ ska jag sy! Snygg placering av namnlappen!

Hoppas att ni får en fantastisk dag i djurparken imorgon!

Kram

Helen sa...

Gud så rart. Ser mycket skönt ut med en kudde när orken tryter.