torsdag, april 23, 2009

Visst vill ni ha en kvällsuppdatering;-)?

Ni undrar säkert hur många foton jag tar varje dag och det är en del, säkerligen minst 50 st de flesta dagar. Det är så lätt att ta foto med min kamera och jag tycker om att ha många bilder på mitt älskade barn som är på de flesta bilderna. Det blir många misslyckade bilder också och här är ett av dem:) Milo sitter och väntar på att vattnet ska bli klart i badkaret. vet ni vilken upptäckt han gjort nyligen? Han har en snopp! Han ser lika förvånad och konfunderad ut varje gång han får tag i den och det är ju klart spännande att hitta en sådan figur:)
Vi sitter på altanen och fikar, jag och Milo. Här sitter han i egna tankar och tuggar på ett torrt smörgåsrån. En liten stund efter stoppas han i säng och sover gott i över 2 timmar. Tur jag inte lade honom i vagnen där ute för det kom en massa stora fordon som sopade gatorna fram och tillbaka och sedan parkerade dom sidan om vårt hus, dom väsnades alldeles för mycket för att Milo skulle sovit gott. Vi har faktiskt varit hemma precis hela dagen, gick en tur med vagnen och hunden men annars har vi bara gjort ingenting.

Här har ni början på vårt staket, stolparna ska sågas rätt och sedan ska marken jämnas till, vi har lite mycket nivåskillnad på vår uppfart hittills. I helgen blir nog den lägre delen klar sedan ska vi ha ett 1,80 m på den delen som ni inte ser. Längre fram blir det vitt med grå stolpar, grå och ev antracitgrå plattor på uppfarten. Lite halvmånerabatter här längs denna delen som bilden visar, ska ha någon buske och sten i rabatten för den ska bli underhållsfri. Jag är inte pysslig i trädgård, det är ett illa tvång för mej, önskar jag vore som min ena syster.
Milopågen somnade 20.15 ikväll. Han konstrar inte längre vid nattningen utan somnar direkt vid amningen som bara tar ca 1 minuter, en bra sak i alla fall:)
Vad vi ska göra imorgon har jag ingen aning om, jag skulle vilja sy lite. Hoppas förresten att min nya sybok har kommit på posten:) det hade varit roligt! Ska också sy ett skydd till ena armstödet på soffan för en av katterna har fått för sej att man får spänna klor där och soffan är ny så det är inte bra! Har ett beige konstläder tyg som får agera skydd, kanske ska sy dit en ficka för fjärrkontroller också, kan ju var smart att slippa se dem på bordet alltid.
Näää vänner, jag pladdrar på alldeles för mycket, ni tror nog inte jag gör något annat....fast jag är bra på att skriva snabbt:) och hjärnan bubblar bara upp en massa nytt jag vill skriva hela tiden...visst ÄR sånt jobbigt! Nu ska jag hålla snattran...en stund:)

3 kommentarer:

A-K sa...

Klart att vi vill ha en kvällsuppdatering :)
Tänk vad bra det är nu för tiden med digitalkameror, när de andra barnen var små och man fick skicka på framkallning... det känns som stenåldern :)
Kul att få se en misslyckad bild :) Jag antar utmaningen och lägger upp ett misslyckat jag med.

Kul att få se hur det ser ut hos er :) Ja, på utsidan alltså :)
Babbla du på... det är jättekul att läsa om alla dina idéer.
Jag är inte heller mycket för trädgårdsarbete, det ska vara lättskött. Jag odlar helst i stora krukor.

Hoppas att ni får en lugn och skön natt. Filippa somnade redan kl 19, hon lär ju vakna snart.

Kramar

Katja sa...

Tycker att den "misslyckade" bilden blev rätt söt ändå :). Det är kul med foto, Sån tur att man har digitala kameror nu annars hade det inte gått att ta så många bilder!!

Natti natti :)

CiliaH sa...

Varför skulle du babbla mindre här än live hihi. Är ju kul att babbla med dig vet du :) Jag antar också utmaningen och lägger upp en misslyckad bild på min lilla hoppsan!

KRAM