torsdag, april 23, 2009

Idag njuter vi av varandra hemma i lugn och ro

Här har vi dagen bus som skapades under tiden jag bloggade, är jag tråkig eller? ;-) Han har fått upp skjutdörren i hallen och dragit ut en nätkorg med skor, skosnören är ju roliga! Kolla in den nonchalanta foten på spegeln, så sött tycker då jag som mamma, visst kan så små detaljer få oss mammor att känna stolthet över våra små?

Denna bilden tog jag igår kväll. Milo "läser" en stor Nalle Puh bok som även är en kudde. det är roligt att han börjat intressera sej för att man läser för honom, nu är ju denna boken kanske inte den bäste men den har många fina färger.


Nu ska jag skryta lite för jag är så stolt över min dotter, Linette(har bara henne av flicksort:-) igår skrev hon upp till körkortet och hon klarade det! Hon var sååå glad och vi var jättestolta över henne!! Hon valde att göra det på normalt vis. Ska förklara: Hon är dyslektiker och det finns en speciell uppskrivning för dem men då skulle allt dra ut på tiden flera veckor så hon chansade att göra en vanlig uppskrivning. Hon har lärt in allt med hjälp av en cd som hjälper att komma ihåg. det är ju ganska stort att skriva upp minns jag själv. Nästa vecka ska hon köra upp så nu får vi hålla tummarna för henne!


Har hittat ett mönster i nattsömnen. Milo vaknar ganska exakt var tredje timma och inatt försökte han somna om med napp och sin snuttekudde men när det hade gått 10 minuter av snurr i sängen så blev han less, då fick mammas högra boppe ställa upp och sedan somnade han lugnt i sin egna säng. Efter 04.30 boppen så fick han snusa hos mamma:) Han är ju så mysig och ska ligga tätt, helst med sitt huvud in i min hals, jag kanske inte ligger så bra men det är svårt att motstå honom:) När han sedan vaknar så kryper han upp och pussar mej på munnen...hur mycket älskar man inte sin son då?

4 kommentarer:

A-K sa...

WOW!!!!!
STORT,STORT GRATTIS TILL LINETTE!!!!!
Jätteduktigt av henne!
Jag håller mina tummar stenhårt för henne när hon ska köra upp!!

Jag har glömt att skriva det, men jag blev väldigt berörd av när du skrev inlägget om hennes dyslexi.
Vi har ju "problem" med Anton, motsatta problem. Han är FÖR duktig i skolan. Vet du vad... det är en låååång historia så jag mailar den istället :) (hinner inte just nu, men den kommer)

Klart man passar på och gör bus när mamma är upptagen :) Underbar position på foten :)
Ja, det är verkligen underbart när de sover hos en och leendet man får när de vaknar, då smälter hjärtat!

Klart att vi trivdes i ert sällskap :) Jag ska kolla med Peter om han har något tripp inbokad :)

Jag är jättenöjd med kameran! Jag pratade med en kompis på telefon igår och hon frågade om jag tog mycket kort. Då skrattade jag och sa -"Ja, idag har jag tagit 100 foton på Filippa!", hon höll på att smälla av. Men det hade ju sin förklaring i den nya kameran :) Visst tar jag mycket kort, men kanske inte 100 st per dag ;)

Jo... jag blev ju givetvis jättesugen på en Katvig summersuit när både du och Cecilia
hade handlat det :) Jag hittade två stycken på rea förr 99 kr/st på Eleraff! En svart/vit-randig och en grön/turkos-randig.
Nu ska jag jobba lite!

Hoppas att ni får en skön hemmadag!

Kramar

CiliaH sa...

Duktiga duktiga buspojken. Bara ge din mamma sysselsättning hihi. Jag antar att matilda också kommer att bli duktig på bus så småningom;) Hon är ju impad av sin kusin iaf, så han kanske kan lära henne lite!

Gunilla sa...

GRATTIS GRATTIS TILL LINETTE!!!
Hon kommer att klara uppkörningen galant.
Hoppas allt e bra med dig. Såg du att det var jag som tutade på dig i helgen:)
Kram

WWmor sa...

supergrattis till Linette för teoriprovet!! Impad att hon klarade det trots sin dyslexi..!!

hihi, Milo är en riktig buspojke.. kan tänka mig att du kommer få springa efter honom hela tiden sen när han blir ännu mer mobil.. och börjar gå på fötterna...

Vilka tokiga nätter ni har då.. för hur mysigt och gosigt det än är att ha bäbisarna NÄRA, så sover vi mammor inte speciellt bra då.. Och jag ska vara ärlig.. jag är liiite avis, för min vilding vill inte sova nära.. han tror det är bus på gång då.. !!

Jätte fina kläder du hittar också.! Milo är väl skånes snyggast klädde bebis kan jag tänka..! ;-D

Apropå vårt landställe, så är vi där 8 veckor på sommaren, från midsommar fram till augusti, då dagis/skola börjar. Sen har vi åkt dit minst 1 gång i månaden ungifär, över helgen.. Det är såå skönt att få miljöombytet, och luften där ute, nära havet, är såå uppfriskande.. Kan längta dit faktiskt!!

KRAMAR...