söndag, april 26, 2009

Vilken dag! både + och -

Middagsuppdatering: Där fick vi till en egendesignad basker av ett tupperware lock som bas:) Blev faktiskt väldigt fin. Den är inte för flickig va?
Linne eller pullover till muddknickersen. Kan ju faktiskt var snyggt med en tröja under linnet. Kom på ett bättre sätt att sy på muddkanterna som är enklare och blev snyggare. Det är bara halsen som jag gjorde enligt boken men framöver gör jag på det enklare sättet. Ska se om jag hittar ett baskermönster för det kunde varit tufft till, tunn mössa behöver ju även Milo än om han har tjock kalufs.

Denna är i tvättmaskinen just nu......fara på färde:) Jag gick in och tjuvade den när han hade somnat nu i förmiddag. Milos snuttekudde som blivit väldigt viktig för honom. Den var rejält smutsig och fläckig av dregel och bröstmjölk. Jag får hoppas han accepterar tvätten, får nog ha den under min tröja ett par timmar. Då liknar jag nog Dolly Parton..hihi Vilken syn:)

Lite pluss och minus har dagen allt börjat med:

+ Underbart väder!
- Sonen vaknade 05.50!
- Mamma trött och huvudvärk
+ Trots allt så är det ok ändå:)

Vet inte vad jag ska hitta på idag, känner mej såsig och lite uttråkad. Vi får väl se vad dagen har i bagaget.

4 kommentarer:

CiliaH sa...

Uj ja, det kan vara farligt med de där snuttetvättarna! Vi fick ju tvätta kaninen när Matilda hade haft sitt spykalas i vaggan. Efter det köpte jag en till så nu har vi och kan alternera...

Jo vi spelade visst spel igårkväll! Också... hihi

Fint set du har sytt. Duktiga syster!

KRAM

A-K sa...

Vilken snygging!
Han blev jättesnygg i sin basker, inte alls flickigt!

Hur gick det med snuttekudden`Accepterade han tvätten?

Jag har också ont i huvudet idag och ont i hela kroppen :( Vi är precis hemkomna från kalas för kusinen Max som fyllde 11 år.

Jag är extremt nöjd med mina nya bhar, jag har också problem med att hitta sådana som sitter bra.
Det är jättemysigt att vara på semester i Borås, det har vi varit flera gånger. Djurparken har vi inte besökt på länge, men det får vi nog också göra i sommar för Filippas skull. Fy vad trist att ha inbrott och bli av med dopgåvorna :(

Här vaknade Filippa kl 6.30 och tyckte att vi skulle gå upp. Hur ska vi göra för att de ska ge oss lite sovmorgon åtminstone på helgen?

Kramar

CiliaH sa...

Baskern blev kanon!

Grillat är ju också gott. Magen vände upp och ner på sig en runda här också :( Kass!

Kul att auktionerna går bra :)

KRAM

Katja sa...

Åh så fint det blev! Till shortsen, har du bara förkortat mönster till ett par byxor då? Älskar det tyget!!