måndag, april 27, 2009

Är det snuttekuddens tvätt som ställer till det?

Go rumpa:)
Denna bilden tog jag kl 07.45 i morse och då ska ni inte tro att Milo sovit ända tills dess, nähädå! Han vaknade 05.15 och var helt täppt i näsan och då blir han orolig för han inte kan suga på sin napp(sover han djupt så har han inte nappen) Jag fick ge honom nässpray och sedan försökte han somna om men det gick inte så bra, han agerade orm i sängen länge och till slut var han helt klarvaken, då gick vi upp. Vi åt frukost och bytte blöja två gånger sedan var det pip och gnäll och herrn orkade inte mer så han stoppades i sängen, läste lite i sin bok och somnade själv. Jag borde gått och lagt mej jag med men jag var för pigg, blir nog trött i eftermiddag så du tar jag en lur istället. Jag vet inte om snuttekudden luktade fel och det inte gick att slappna av fullt ut pga det, den får arbetas fram i doft lite mer:)
Jag satte mej och sydde ett par velourshorts som passar till hans nya vita Nova Star t-shirt, fräscht ihop tycker jag. Det kommer nog bli många sådana shorts i detta huset, lätta att sy och praktiska. Snyggt med den vita benetton solhatten till:) Blir en riktig sommarkille då. Funderade på om jag skulle brodera ett M för Milo på ena vita benmudden.

Igår var vi hemma hela dagen men på kvällen bjöd mormor och morfar på grillning. Det är alltid så mysigt och trevligt att vara tillsammans med min underbara familj, älskar min mamma så högt, hon är absolut den bästa mamma man någonsin kan önska sej, jag lovar!
Själv var jag ju lite seg igår och hade problem med min mage, jag får kramp i magmunnen om jag äter fel och det gjorde jag igår och det är inte roligt att ha ont, mitt enda botemedel är att stoppa fingrarna i halsen(sorry alla känsliga)och få upp det jobbiga som står och trycker, det ÄR pest och pina!*tycker synd om mejsjälv*

Något roligare, mina tradera auktioner gick ut igårkväll och jag fick in 820 kr på 12 auktioner, räknade på vad jag gett för sakerna en gång och det var ca 1000 kr, 3 plagg hade jag fått i present så dom räknade jag inte in. Bästa budet var på ett röd/vitt amningslinne Boob som jag gett 91 kr för på tradera själv och fick 180 kr! Hur går det till;-) kul. jag har mer att sälja och har tagit foto men orkade inte lägga dem igår kväll, får ta det en annan dag.

Idag ska jag Linette och Milo köra till Nova i Lund på Linette önskan, hennes lön brinner nog i börsen..hihi. Jag ska ha en sådan god Smoothie som man kan köpa på Nova, outstanding smak!

Jag fyller snart hemska 45 år och önskar mej en overlockmaskin..hoho alla mina kära som ger mej presenter, kan jag inte få pengar så jag kan beställa en sådan från London? *blink blink*

3 kommentarer:

Ciliah sa...

Det är jättesynd om oss och våra jäkla magmunnar!!!

*asg* det var ju inte lilla vinken om vad du önskar dig i present direkt! Vi ser framemot att få komma på trevligt kalas när du ska "femma"

KRAM

A-K sa...

Usch att han blivit täppt i näsan igen. Det blir ett jättefräscht set till sommaren ,marin och blått är så snyggt! Filippa har på sig muddjeansen idag igen, jag är jättenöjd med dem, funderar på att åka ner till tygaffären ( världens tråkigaste!) och köpa lite fler färger på muddtyg. Jadå... självklart vill Felicia att jag syr till henne också :) Ska bara hitta ett mönster i rätt storlek, har ett i 140 cl, kanske kan jag förstora det.

Kul med Traderaauktionerna! Min bästa försäljning var en POPklänning jag köpt till Felicia som hon inte hunnit använda. Jag köpte den på Outleten för 95 kr och fick 185 kr för den :)

Vad trist med din mage :(
Jasså är din mamma världens bästa? Jag trodde att det var min ;)

Bläää... jag satt och jobbade till kl 2 inatt och känner mig jätteseg trots att jag sovit i 1½ timme tillsammans med Filippa. Jäkla bokslut :( Vi har bytt revisor så det blir en massa rotande i gamla saker för att sätta in den nya. Och jag tycker att jag redan har fullt upp med de arbetsupopgifter jag redan har. Ska villigt erkänna att jag varit en surpuppa igår och idag :(

Jag fyller ju inte "femma" men jag kan också tänka mig i sådan maskin i födelsedagspresent i augusti ;)

Hoppas att er dag blir riktigt bra!

Kramar

Helen sa...

Godmorgon. Funkar det med nässpray på Milo? På Leo går det INTE. Kan inte tvinga mig att hålla fast hans huvud.

Hade några traderaauktioner som gick ut igårkväll. 3 mammabyxor. Det var "bara" H&M men fick i alla fall 40, 49, resp 36:- för dom.
Några på barnkläder går ut idag. Fast det går trögt då det är små storlekar. Bara fått bud på pop-bodysarna. Fast ibland så löper man ju själv till "skampris" så det jämnar ut sig!

Hemma igen efter en långhelg hos farmor och farfar. Vågen visade 2 kg plus imorse :-(. Jag önskar mig en fettsugning i 45-årspresent i sommar:-) Skämtar, bara att ta tag i det. Men det är inte så lätt. Läste nånstans att första året efter en förlossning, så är inte kroppen inställd på viktminskning.

Visst är det kul att se hur lyckliga de blir när de lyckas resa på sig. Nu får du jaga Milo ett tag. Leo har fått koll på balansen nu och trillar inte när han står mot nåt