onsdag, april 29, 2009

Sommarsemester!

Äntligen har vi hittat vår semestertripp! Vi var inte på någon semester förra året för jag var höggravid och kunde inte göra så mycket samt att vi flyttade till vårt nybyggda hus den 1 juni. Vi ville ha en semester som inte var för långt bort för Milo är ingen direkt bilåkare. Utomlands mitt i sommarn är uteslutet för oss, vi tycker om att se olika saker när vi är iväg och fara runt när det är stekhett med en 1-åring är nog ingen höjdare. Hoppas nu inte det blir 30 grader här hemma;-)
Vi ville åka till bl a Borås djurpark och tittade på campingstugor i Borås, svindyrt i högsäsong, ca 1000 kr/natt i en liten stuga, nejtack. Nu hittade jag detta erbjudande och vi slog till direkt:)
http://www.happydays.nu/templates/travel/products/listIII.php?DocumentID=1873
Ett fint hotell i Jönköping vid Vätterns strand och ändå mitt i centrum. Frukost och två-rätters middag med 5 övernattningar. Blev 6500:- för oss tre. Ohh vad roligt det ska bli!! Jönköping ligger ju också bra till för olika utflykter. Kolla in bilderna på hotellets rum...wow! Vi ber om att få låna mormors babyresesäng så blir det perfekt. Vi åker strax efter Milo fyllt 1 år. Först bokade vi så vi hade varit borta när han fyller men det går ju inte:) Då får vi nog höga protester från nära och kära:)

2 kommentarer:

WWmor sa...

Det ser helt perfekt ut!! Ni lär få en underbar semester!!

Vi kommer vara på väddö hela sommaren, då vi hoppas hitta en pool som passar också.. Göteborg åker vi till i juni, när MOnstertruckarna kommer dit.. tar in på kärralunds camping tror jag det hette och stannar tors-sönd.. ska bli härligt.. har varit där 3år på raken o har haft dunderfint väder varje gång.. Hoppas*hoppas så även i år.. Funderade en stund på Legoland också , men det skjuter vi på till nästa sommar.. Vi får njuta av poolen iår istället.. ! Sen har vi ju Thailand över jul-nyår också..*längtar* 4 veckor i värmen.. YES!! Det ska bli enormt skönt.. !!

KRAM

A-K sa...

Perfekt!
Det var där vi bodde två av de nätterna när vi var där i vintras, jättefint hotell! OCH krypavstånd till jättebra shopping!

kram