torsdag, april 30, 2009

Favorit "I ett hus vid skogens slut..."

Milo har fått på sej sin nya Katvig dress och det var tur vi tog storleken som tjejen rekommenderade för dom var verkligen små i storlek, en 86.a har jag köpt åt honom och den är lagom men klarar nog hela sommaren. Strumporna var 21-23!
Igår fick vi vårt hett efterlängtade bokpaket! mamma fick en sybok, Sy og strik börnetöj 0-3 år. Milo fick tre sångböcker som verkligen föll honom i smaken, han tycker bäst om: I ett hus vid skogens slut, liten tomte tittar ut. Dom är verkligen att rekommendera till er som har barn som gillar sång och böcker!
Idag ska vi vara hemma, jag ska deklarera husförsäljning mm. Vill sy lite också.
Vet inte om vi ger oss iväg på något bål ikväll, det är inte något som lockar mej så mycket om jag ska vara helt ärlig. Vi blir nog bara hemma och grillar istället.
Nu kallar sonen..småputt och trött igen!

1 kommentar:

A-K sa...

Godmorgon :)
Hoppas att ni fick god sömn inatt. Filippa sov oroligt och vaknade kl 1,3 och 5.
Jag köpte ju två Katvig summersuits och tog str 80. Filippa hade på sig en igår när vi kom hem och jag är glad att jag tog en storlek större än vad hon har för de var verkligen små i storlekarna.
Nu har jag varit på Coop Forum och fyndat! De gör om butiken till en Coop Extra och säljer ut det sortiment de inte ska ha längre till halva priset. Bl.a fyndade jag en Baby Björn potta och safe step pall. Och en massa torrvaror och hygienartiklar :)
Peter jobbar hemifrån idag (just nu sover både han och Filippa) så vi kommer att ha en mysig hemmadag och ikväll ska vi grilla hemmagjorda hamburgare.

Känner mig hängig av min pollenallergi :( Vill helst inte ta någon tablett men måste nog kapitulera så att jag orkar fungera.

Varifrån beställde du böckerna?
Tänk vad skönt när deklarationerna är gjorda :)

Hoppas att ni får en UNDERBAR dag!

Kramar