tisdag, april 21, 2009

Mera bus!

Kan man annat än skratta åt detta bustroll? Stod och sminkade mej när jag hör en duns i golvet och tänkte, jahapp då har vi lille terroristen igång igen, fast nu skrek han inte utan satt bara och pratade med stekpannorna:) Han hade lyckats öppna lådan från sidan, annars tar ju gåstolen emot när han står framför lådorna. En stekpanna är tung men han hade fått ut den och var på väg med stekpanna nr 2. undras hur många jack och repor i parketten man ska få, hunden har ju också hjälpt till med sina rivstarter.

Börjar bli lite avundsjuk på er som har bebisar som sover gott om nätterna! Varför får jag hela portionen störd nattsömn? Jag vet inte varför Milo vaknar och vill ammas och vara nära mej. han har alltid sovit hela natten i sin egna säng, nu sover han övervägande hos mej. Jag är ju rädd att han ska ramla i golvet för Jörgen sover inte på sin sida just för tillfället. Han måste sova i annat rum för att orka jobba och för att jag störs av hans snarkningar när jag väl kan få ett par timmar på örat.
Så här var det inatt. Milo somnade 18.50 för att han var helt slut(han fick ju störd em sömn och somnade inte om) han sov lugnt till 21.30. Jag gick i säng 21.00 för att få sova lite mer och hade precis somnat. Milo fick ammas några minuter och komma över i min säng, sov till 2 inatt med en nappinstoppning, ammades 2, bökade runt i ca 20 min och sov sedan till 04,30 ammades och sov till 07,18. Ett nappar fick stoppas in men denna natten var bättre än igår natt. jag var beredd på att gå upp innan 6 eftersom han somnade så tidigt men det slapp jag iaf.
Hur länge håller denna perioden på? Blir det en vana av att ligga hos mej? Kommer jag behöva amma så ofta länge?(tänkte på att han använder mej som tröst) Många frågor surrar i huvudet och jag vet inte om jag gör rätt i att följa hans önskemål. Jag har heller inte hjärta att låta honom bli ledsen och ligga och hulka. Då känner jag mej som en dålig mamma som ignorerar min son.
Ähh jag får ta det för vad det är och hoppas att han kommer in i en bättre period som gör att han sover bra på natten och då kanske behovet av att tutta försvinner lite.

Nej nu har jag inte tid med detta mer, ska köra till A och Svante så snart Milo vaknar. Han somnade i vagnen vid 9-tiden.
Ha en bra dag alla mina vänner!

1 kommentar:

A-K sa...

Jösses vad du hunnit skriva mycket idag :)
Jag är ju av den åsikten att man aldrig kan ge sitt barn för mycket närhet och ömhet. Det är ju den här fasen de går igenom nu, att de inser att de är egna små individer. När han vaknar mitt i natten så undrar han vart mamma tagit vägen och vill så klart sova hos dig, amningen är väl ett sätt att känna närhet, inte så mycket för maten. Det är övergående och snart kommer han att sova gott i sin egna säng :)
När Peter inte är hemma bullar jag upp med täcken och kuddar på hans sida.

Vi har likadana lådor och Filippa lyckas också få upp den, ett par gånger har hon klämt de små fingrarna :(

Nu kommenterar jag vidare i nästa inlägg ;)

Kram