fredag, april 17, 2009

Buskul:)

Vi har haft besök av Cilia och Matilda idag. Vi satt och snackade en bra stund i lugn och ro för båda småknotten sov långmiddag ungefär samtidigt. Vi kom inte ens ut på en promenad utan satt fast på varsin stol med fika och prat, det kan behövas ibland det med. När Cilia och Matilda skulle åka hem så testade Milo Matildas mössa i ROSA! sweetie;-) Han tyckte han kunde få hennes rosa pjox också:) Matilda har studerat Milo med stor förundran idag, han hittar ju på en massa roligt.
Men mamma! varför ska jag ha en sån konstig hatt på mej, ge mej vanliga mössor!

Jag tycker han är jättesöt i sin solhatt men han tycker att den känns konstig så vi får nog ha hatt träning hemma:) Tur att där är knytband på denna.
Milo tackar Filippa och A-K för sin fina present han fick med posten idag! Han fick en jättesöt grön/svart kalikåmask med orange hår, Milo gillde färgvalet:) mamma med, hihi. Vi blev båda glatt överraskade över gesten och bugar och bockar djupt!
Inatt har jag haft ett klistermärke sedan kl 12 inatt, oroligt och mycket drömmar. Ammat tre gånger, försökte undvika det men jag orkar inte bråka för mycket för om han börjar gråta riktigt så attackerar snoret och sedan kan han inte somna alls pga täppt näsa. Vi sov till strax efter 7, duschade, åt frukost, lekte en stund och sedan somnade Milo strax efter 9 igen. Jag dammsög och gjorde vid mej sedan kom våra gäster:)
När Jörgen kom hem så körde vi och handlade lite och bla en flintastek som vi grillade när vi kom hem. Solen står på vår altan på kvällen och där var riktigt varmt ute så vi satt ute och åt middag alla tre. Milo somnade 19.30 efter ett bad och insmörjning, han har blossat upp mer nu så det gäller att hålla på med salvorna. Ibland tänker jag dock på hur bra det är med denna cortisonsalvan som han fått dagligen i 1 månad nu. Jag får ju inte sluta med den förrän han är helt "ren" och har varit ett tag.

1 kommentar:

A-K sa...

Hejhej :)

Det ser ut som om ni haft en kul dag :) Milo är ju jättesöt i Matildas mössa ;) Fast han ÄR sötare i sin solhatt... du ska se att han vänjer sig vid att ha knytband under hakan.

Kul att ni gillade färgvalet på masken :)

Det är ju som du säger att de utvecklas i sådan takt nu att det inte är konstigt att de sover dåligt på natten.

Vilka fina fynd du gjorde på Tradera! Jag måste ta mig i kragen imorgon och lägga upp lite auktioner.

Kramar