måndag, april 27, 2009

Lite om vår dag

Måste bara visa några bilder på Milos nya sysselsättning, gudars vad jag får passa på honom nu:) Fast jag tror det går ganska snabbt för honom att få styr på benen. När jag ska laga mat eller något annat som måste göras så får ha sitta i gåstolen för jag vågar inte låte honom resa sej utan koll, se nedersta foto, där föll han men slog sej som tur var inte, lite hemsk mamma som låter honom trilla för man ska ta foto!


Gröna elefanten är bra att stå upp mot.


Hoppsan sa! Här trillade jag utan att mamma fångade mej:(

Tröja från PoP som Linette valde åt Milo, dom är så fina alla modellerna.
Milo sov länge i förmiddags, strax över 3 timmar. Därefter fick han middag och vi körde till Nova i Lund. Linette skulle handla finkläder och hon hittade vad hon ville ha, hon är ju så snygg i allt tösen! Hon köpte en klänning, 3 bolerokoftor, nagellack och ett par skor. Jag letade också efter skor men hittade inga på Nova. Vi åt på McDonalds och Milo fick sin banan. På vägen hemmåt svängde vi inom Borgeby skor och där hittade jag ett par skor till mejsjälv och Linette hittade ett par till som hon fick av mej i födelsedagspresent(var lite dyra för hennes budget) Hon fyller ju år nu den 5 maj.
När vi kom hem så somnade Milo direkt och jag kröp också ner i min säng för jag var trött efter den tidiga morgonen, vi sov i 2 timmar och en kvart! Vi vaknade 17.45 och hur galet är inte det då? Jaja, vi får rätta till detta en annan dag för nu blir det ju lite sen nattitid för Milo.
Nu ska jag packa traderapaket och skulle slänga in räkningarna också men det får jag nog ta imorgon bitti. Deklarationerna hänger också över mej:( speciellt husförsäljningen. Jörgen ska ta Milo helt på torsdag em/kväll så jag kan göra det i lugn och ro.




3 kommentarer:

CiliaH sa...

Det är en myyycket bra dag tösabiten fyller år på *hihi*

Själv är jag glad att jag är klar med min deklaration. Måste dock komma ihåg att lämna in Cajsas i tid i år. Kan ju inte göra den på nätet.

Tror du pågasnöret går snart? Han är ju målmedveten om inget annat ;)

KRAM

A-K sa...

Vad duktig han är! Filippa reser sig också mot allt, men väldigt försiktigt :) Jag brukar också ha Filippa i gåstolen när jag inte kan ha full koll på henne.
Det ser ut som om han föll mjukt!

Visst är det jobbigt att ha något som hänger över en som man måste ta tag i. Jag ser verkligen fram emot när boksluten är klara. Och det är de ju snart :)

Nu ska jag ta mig en Caffe Latte och njuta framför tvn en stund :) Tack för tipset att beställa från Stoff & Stil! Det ska jag genast kolla upp :)

Kram

WWmor sa...

Nu du.. är det inte långt kvar innan han står stadigt.. Lite blåmärken är likabra att vänja sig vid, för det lär bli mååånga tillslut.. !


Jätte fin pop tröja.. !!

Jag är glad att jag kan göra min deklaration med sms.. hihi.. inga pengar, ingen deklaration.. !

kramkram