söndag, mars 15, 2009

Vår lille MC-knutte:) och ett par byxor till.


Nu känner ni igen mej väl? Limegrön finspårig manchester, så mjukt och skönt. Nu får jag nog sluta sy fler byxor för då kan jag ju inte ha belägg för byxshopping och då är det illa;-) Jeansen jag sydde först kan han tyvärr inte ha, dom sitter för tajt på vår tjockis, kanske kan min väninnas son ha dem, han är ju 2 mån yngre men inte pluttig han heller. Jag vill ju sy en heldress typ denna nedan men är lite feg för att börja på den, knäppningen framtill och hätta..ihhh!
Bilden har jag hittat någonstans men minns inte var:(

Maken har vårkänslor och meckar med motorcykeln lite, den ska ha nytt framdäck och ny kedja. Han har även gjort vid sin EU-moped som fått ny cylinder och går som en klocka igen, den har stått nerplockad i 1 år ungefär. Nu ska vi sälja den för ingen kommer köra den mer och det är onödigt att den står här och häckar.

När Milo hade sovit fm passet gick vi ut i garaget och kollade lite. Här testar han mc.n och innan dess satt han på moppen. Om han är lika lik sin far i sättet som till utseendet så kommer han bli pedant, händig och intresserad av de flesta sorters fordon...phhuuuha säjer mamma då!

Vi körde till Familia och handlade mat och nytt halsband till Timmie. Satt och kikade på blocket efter gåstol när vi kom hem och dom hade en sådan vi tittat på, samma som Tilda fick. En Chicco så nu övningskör Linette med Jörgen och dom är och hämtar den ett par mil från oss, perfekt!

Så får vi se om han förstår hur man ska göra, vi har ju perfekta stora ytor att köra på.

3 kommentarer:

A-K sa...

Jösses vad produktiv du är! Jodå... nu känner jag igen dig ;)

Tyvärr fanns det inga fler skalbyxor på POP.
Jag frågade personalen och de sa att det är väldigt sällan de får in sådana. (Butikerna skickar ju dit det som inte säljs på rean och en del överproduktion finns också.)

Tänk vad bra det är med Blocket och Tradera! Vad fick du ge för gåstolen?

Nu är det läggdags, imorgon blir det ju mer shopping... på Gekås ;)

Kramar

Anonym sa...

Ja se män och motorcyklar. B har oxå en som han vårdar ömt. Den ska inte säljas inte. Tror han redan ser framför sig härliga turer med Leo. Men det får dröja mycket länge om jag får bestämma!

WWmor sa...

Underbar bild på Mio med pappa i garaget.. Där kommer de hänga ofta kan jag tänka!!
Du är ju för duktig på att sy.. *avis* Byxorna är superfina!!!

Hoppas att utvecklingsperioden går över fort.. men samtidigt händer det ju så himla mycket nu och framåt..!!

Kram