måndag, mars 16, 2009

Utvecklingsperiod!!

Nya gåstolen blev populär och så även mammas gardiner! Tur att Jörgen har satt upp stängerna ordentligt för snart har vi en Tarzan här, han har redan varit och dragit i mina gardiner. Vi hittade denna på Blocket för 400:- och man kan inte se att den är använd alls. Dom som sålde den hade en dotter som satt i den max 2 min i taget, hon gillade alltså inte gåstol. Deyt är lite lustigt för det är samma tyg i sitsen som Milo hade i sin babysitter (= mamma har fått en bebis igen;-) På tal om bebis, maken började prata om syskon igår när vi körde till Familia. Det var nog mest för Milos skull men jag talade klart och tydligt om för honom att här blir det inte fler bebisar, jag hade ju inte ens klarat av att ta hand om Milo när jag skulle gått gravid! Jag vill heller inte ha fler barn, jag vill njuta av Milo och hinna med att hitta på en massa med honom och kompisar kommer han nog ha massor av med tanke på alla bebisar vi har i släkten samt dagis.

Nu till huvudrubriken...spårade visst ur..igen:) Milo har väldigt oroliga nätter just nu, han vaknar ofta och är ledsen med krokodiltårar och vill upp i min famn för att få trygghet, har han blivit för ledsen så är det bröstet som får ta över trösten, men det räcker med en minut och sedan nappen så slappnar han av igen. Oftast kan jag lägga honom i sängen ganska så snabbt men inatt var det inte så! Han ville bara vara tätt intill så till slut fick han ligga hos mej för att må bra. Han är inte gnällig på dagarna men tydligen så är det nätterna det spökar på för hans del.

Man förstår ju varför, det händer ju galet mycket just nu och det måste ju få visa sej på något sätt. Bara perioden inte varar för länge för jag blir ganska trött av att väckas stup i kvarten. Får nog lära mej sova med en tröja för att sitta upp mitt i natten och trösta i ett 18 gradigt sovrum är inte behagligt!

A-K skulle kika om det fanns skalbyxor i Barkaby till Milo men det fanns inga så nu har jag tröstat med att handla på POP's nya e-shop, hehe, fick mail om det i morse och beställde två set body och långkalsong i strl 86, tog det grå setet med bilar och det röd/gula med multidjur, fri frakt just nu så det gick på 306 kr, det var ju 30% på det redan nedsatta priset(lanseringserbjudanden)! Han har de mörkblå/röda med vita mönster och det är skönt på, dom är strl 74 så jag tog större som kan användas längre.

Byxorna jag sydde själv passar inte än, dom är till vår/sommar kollektionen, lät bra va? hihi. Minns ni mössan/vantarna och tossorna jag köpte från Ester & Konrad? Där var tossorna inte så bra för dom trillade av foten hela tiden och Karolina som syr dessa lovade mej ett par nya i annan utformning. Karolina blev tyvärr sjuk och nu först mår hon bättre och kan sy igen:) Hon mailade mej om tossorna och tyckte det var lite sent med nya tossor nu när vi snart har sommaren på intåg så jag kunde få ett par shorts istället. Jag blev så glad för hennes shorts är så mysiga. Jag fick välja tyg själv och valde svart/vit randiga med limegrön mudd, som dem på bilden fast annan mudd då. Bilden lånade jag från Ester & Konrad och det är hennes son som är fotomodell:) Tänkte att jag kanske själv kunde rita av mönstret på shortsen och sy fler själv:) Visst är dom mysiga!?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Syskon!!!! Jösses, är han inte klok gubben din!
Vad söt lillplutten är i sin gåstol. Tid att barnsäkra lite mer nu eller ;)
Nu ska jag också kolla PoP:s webshop! Kram

Anonym sa...

Syskon, ja du. Här går oxå tankarna ditåt ibland. Vi är ju lika gamla du och jag och jag skulle så gärna vilja ha en till, så Leo slipper bli ensambarn som jag är. Men det är inte realistiskt, skulle inte våga eller orka, även om omgivningen tycker att vi ska satsa. Kan inte tro att allt skulle kunna gå så bra en gång till. Men visst svävar tankarna iväg ibland.

Vi får nog nöja oss med varsin bortskämd lillprins

kram

A-K sa...

Syskon ja...Jag vill, men om leveranstiden är 8 år så lär det inte bli något :( Fast efter det som hände min vännina C vet jag inte om jag ens vågar försöka. Nej, vi ska nog vara nöjda att vi lyckades få Filippa.
Förresten, vilken tid (klockslag) föddes Milo? (Det är Felicia som undrar vem av Filippa och Milo som är äldst!)
Jättefin gåstol :) Vi har ju en likadan fast i annan färgställning!

Filippa är likadan. Hon kan helt utan orsak börja gallskrika, oftast på kvällarna och speciellt om jag inte är i närheten. Det är säkert seperationsångest. På natten kommer hon rullandes (hon sover ju emellan oss) och ska ligga som ett frimärke, tätt inpå mig.

Tänk att ha en egen kollektion ;) det är inte illa!
Jättesnygga shorts, och du kan säkert rita av dem och sy egna :)

Jag kollade också POPs lanseringserbjudande och (hör och häpna!) jag lyckades stilla mig ;) och gjorde ingen beställning. Jag ska inventera vad jag har i nästa storlek innan jag köper nytt. Jag vet att vi behöver enfärgade bodies, både med lång och kort ärm.

Nu är det läggdags!

Kramar