tisdag, mars 17, 2009

Charma kassatanter:)

Denna ställning är Milos favorit och så står han ofta när han är på golvet. Han har dragit sej framåt ett par gånger nu när han ligger platt på magen men han flyttar inte händerna när han står i krypställning. Dagens kläder är PoP gröna byxor, småfolk body och HM strumpor, eller en strumpa. Måste berätta en lite charmig sak, när vi var och handlade mat idag så satt Milo i en sådan babystol-kundvagn och han ska ju alltid dra av sej strumporna och så gjorde han även idag, först raggsockan som jag tog på ett antal gånger men till slut gav upp och sedan tog han av den vanliga strumpan och det är knästrumpor! Här satt han med en bar fot och när vi kom till kassan så sitter han med foten rakt upp och vickar på tårna så kassatanten skrattade gott åt honom och han ger då henne ett av sina gulliga smile...så var hon såld:)

I övrigt så han vi varit på Öppna förskolan här i byn för första gången, där var många barn för två dagmammor håller i det och sedan var där ett tvillingpar, flickor, som är 1 månad äldre än Milo och två pojkar strax över året, roligt med så många barn i en sådan håla som detta är. Vi var där i 2 timmar sedan var Milo för trött för att klara mer, han hade ju inte fått sin morgonsömn. Vi hann i alla fall vara med på sångstunden och när vi sjöng Imse Vimse spindel så skrattade Milo högt, han älskar den!
Ja sedan Ica Maxi turen och hemma har vi städat, tvättat och lite annat blandat. Milo somnade vid 8 ikväll och följer han senaste veckans rutiner så vaknar han nog vid 6 imorgon bitti. Inatt gick det lite bättre men ett par gånger fick jag sitta och trösta. Maken har intagit sängen i ett annat rum ett par nätter nu men det är för han ska få sova för Milo och jag sova för hans snarkningar, vi får ha det så ett litet tag till Milos period går över. Känns fel men vad gör man? Jag har faktiskt lagt mej en stund på eftermiddagen nu två dagar för det tröttar att sova dåligt.

3 kommentarer:

A-K sa...

Vad söt han är när han står sådär i startställning :) Filippa rullar mest runt så golvet. Jag kan tänka mig att han charmade kassörskan med sin bara fot :)

Det blev inget bättre med sömnen inatt. Jag kom i säng strax innan kl 02 :( När det väl blir lugn och ro i huset då jobbar jag som bäst. och det är så roligt att jobba när jag slipper att bli avbruten så timmarna skenade iväg.

Aha, då är det Filippa som är äldst! Hon föddes kl 15.31. Gick du över tiden med Milo? Jag hade ju BF 30/7, tid för planerat snitt den 23:e men hon bestämde sig för att komma den 19:e.

Nu tänkte jag hinna jobba lite innan Filippa vaknar igen :)

Ha en UNDERBAR dag!

Kramar

Anonym sa...

Jag har utmanat dig i min blogg att skriva 8 sanningar om dig själv!
Kram kram!

Anonym sa...

Imse Vimse är en favorit för Leo oxå. Den har vi sjungit sen har var en liten Ärta. Ibland hittar jag på text om "Imse Vimse Ärta osv". Charma kassörskor brukar småkillar vara bra på, då blir man stolt som mamma.