torsdag, mars 26, 2009

Titta vad dom gjorde!

Oj vad konstig sak dom satte på mitt finger!
Vi fick åka iväg till läkare igen för Milo har varit jättedålig inatt. Jag var på väg att åka till akuten flera gånger men så slumrade Milo till och så drog det ut på tiden till vi närmade oss morgon och då kämpade vi på till dom öppnade på barnmottagningen. Vi ringde direkt kl 9 och fick komma in med honom. Väl där så var det undersökning av öron/hals/sänka och koll av luftrör lungor. Han fick inhalera cortison och luftrörsvidgande, vänta 20 min, undersökning, inte bra så ny inhalering och då blev det lite bättre. Nu har vi hela apoteket med oss hem så här ska inhaleras två sorter 3 ggr/dag och den luftrörsvidgande extra vid behov. Är han lika dålig inatt så ska han in igen imorgon samt att vi har en telefontid på morgonen.
Säjer som A-K, det blir dyrt om man ska ha duktiga barn hos doktorn varje gång:) Tack förresten för länken ang högkostnadsskyddet, vi är uppe i någon del nu!
Nu ska jag ha lite mat i magen och en god kopp kaffe!



1 kommentar:

A-K sa...

Stackars er! Tur att ni fick hjälp hos läkaren!
Vad konstigt... imorse fick jag en känsla av att ni kanske hade varit tvugna att åka in igen.

Här har jag en kinkig liten tjej som är helt ur rutinerna, hitills idag har hon bara sovit en halvtimme. Hoppas på att hon kan komma till ro nu.
Dags att laga lite lunch/middag till mig och barnen.

Hoppas att Milo blir bättre av all medicin han fått och att ni får en bättre natt inatt.

Kramar