torsdag, mars 26, 2009

Kvällsuppdatering

Vill inte ha mer nu, mamma! jag kniper så kan hon inte få in mer:)
Grus i ögonen på både mor och son. Vi är så trötta och nu sover Milo i alla fall. Vi har stött på lite problem och det är att han inte vill äta och inte heller ammas. Inatt höll mina bröst på att sprängas, kändes det som, och efter många försök under natten fick jag honom till slut att ta tag och det var nog det bästa som hänt mej på ett tag:). Vi ger honom näsdroppar men det hjälper inte så mycket. Andningen är ju också väldigt stötig och kort och då är det svårt att äta. Under eftermiddagen/kvällen har jag fått i honom lite fruktpuré och lite turkisk yoghurt. Kvällsamningen blev inte till någon reda så jag får försöka inatt igen.
Usch vilka tråkiga inlägg jag kommer men det har inte hänt ett dyft roligt. Höjdpunkten var när posten kom för då var Nova harem jeansen där och en gul/brun tröja med en klåfingerapa från Snoffs. Imorgon håller vi oss hemma ytterligare en dag, kanske en promenad med vagnen. Fast det snöar hos oss nu så vem vet hur vädret kommer bli.
Hoppas ni har roligare saker att skriva om så jag i alla fall får lite roligt att läsa:) Nu ska jag gå i säng och ta igen lite sovtimmar och hoppas Milo gör detsamma!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man kan nästan se att han inte är så matglad. Inte lätt att äta eller amma om näsan är täppt.
Kommer ihåg när Leo slutade amma innan brösten fattade det. Stod över handfatet och bara klämde ut mjölken.

Visst är det kul när det kommer ett paket i brevlådan! Blev så besviken igår för jag har köpt ett par beiga shorts på Tradera som borde kommit, men icke.
Jättetuffa för 11:- + frakt.
Fick faktiskt sålt lite mammakläder oxå.

Hoppas medicinen fungerar och att Milo blir bättre. Ha en bra helg
kramar Helen och Leo

A-K sa...

Godmorgon!

Hoppas att ni fick sova ordentligt inatt både du och Milo! Filippa vaknade kl 00 och ammades, sedan vaknade hon kl 03 och då var hon verkligen vaken och hade nog lätt kunnat göra morgon då ;), men det gick jag inte med på så hon somnade om inom en halvtimme, vi vaknade för morgonen kl 06.15 vilket var OK. Nu somnade hon precis, hoppas att hon sover bättre på förmiddagen idag.

Ja, vissa dagar är så tråkiga att posten blir dagen höjdpunkt! Kul att den innehöll roliga paket!

Här har det snöat hur mycket som helst inatt :( Fy... jag vill ha VÅR nu!

Kramar

WWmor sa...

Hoppas ni båda är piggare idag..! Usch och fy vad mycket tråkigt som händer hos er.. Tycker såå synd om er båda.. hoppas verkligen att Milos astma och allergi växer bort fortare än fortast!

Hihi.. ler* har också haft tråkiga dagar, så just postbilen har jag sett fram emot. .Har köpt lite på tradera ju, och just nu väntar jag på ett par till Nova Star jeans blåa, som av någon anledning har dröjt 4 dagar.. hmm, hoppas hoppas de kommer idag iallafall. pröjsade över 300kr för dem, och det är ju INTE kul om de försvunnit bland posten..

Vi åker ut till landet över helgen. Nu kräktes witkor i natt, men han har varit pigg hitills denna dag, så vi stannar inte hemma.. en liten chansning, men vafaan.. måste tänka positivt!! Miljöombyte friskar ju på.. !

Massa kramar my Cyberfriend och förhoppningsvis får ni en härlig helt.. trots allt..

WWmor sa...

Whaoooo.. NU kommer postbilen.. !! Spännande... Måste kila ut.. Bye!!