onsdag, mars 18, 2009

Present till farmor.


Idag har jag och maken gjort oss till och tagit foto på Milo i Jörgens lastbil. Det svart/vita fotot har jag visat tidigare och det togs för ca 50 år sedan och nu tar vi ett motsvarande på Milo:) Ska göra en ram med båda bilderna till Milos farmor, det vet vi att hon kommer bli glad för.
När jag ser mina pågar på bilderna så är dom ju väldigt lika men trots allt har jag nog fått vara med på ett hörn med mina färger och lite annat:)
I eftermiddag har vi inte gjort många knop i hemmet, jag har varit trött och sov en liten stund innan Jörgen kom hem från jobb. Vi dracka kaffe och åt en smörgås och jag fick höra att jag var morgonsur:) för jag gnällde över dom där köksskåps meckanickena som ska göra att skåpen stängs sakta, jag puttar tydligen inte till dem tillräckligt mycket för dom drages inte igen helt...och detta irriterade mej! då är jag på dåligt humör för annars är det inte mycket som får mej irriterad så lätt:). Jag hoppade i badet med Milo och han är så mysig när vi badar, skrattar högt när jag tokar mej och försöker fånga boppar för en slurk i badet, det är ju inte helt lätt;-D
Tittar just nu på Leilas mat och hon är i en stuga vid en sjö och solen skiner, fåglarna sjunger och hon grillar...ohh vad det längtas till värme och grillning på altanen. Borde nog börja tänka på någon semestertur också. Vad ska ni andra göra i sommar?













3 kommentarer:

A-K sa...

Vilken fin present farmor ska få!
jag håller med om att Jörgen och Milo är väldigt lika :)

Vi har inte planerat så mycket för sommaren ännu. kanske blir det en resa... Jag hoppas på en riktig underbar sommar med mycket sol,bad och båtåkande!

Kramar

Anonym sa...

Visst är dom lika far och son! Det kommer farmor bli glad över. Bra tips oxå, kanske ska försöka mig på nåt liknande. Ska ju ner till farmor och farfar i påsk.

I sommar blir det nog mest fixa med nya huset. Kan inte planera för mycket eftersom min gamla pappa blir sämre och sämre och han kanske inte ens fixar sommaren. Så jag vill ställa upp för honom så han får träffa Leo så mycket som möjligt.

WWmor sa...

Jättekul ide med bilderna!! kan tänka att farmor blir superglad!!

Vi kommer bygga liten pool på landet (väddö) så jag hoppas verkligen att det blir en varm sommar.. !!

kram