torsdag, mars 19, 2009

Hurra på Milos 8-månaders dag!!

Ingen proffsbild men han såg så söt ut där han satt med sin laban speldosa, solen gassade in på honom och gav oss extra energi för här hade vi både duschat, dammsugat och ätit frukost innan åtta och då gick vi upp kl sju, effektivt!

Idag blir Milo 8 månader, häftigt och sorgligt samtidigt. Häftigt för det händer så mycket och det börjar visas mycket kärlek från Milo till oss och sorgligt för att den lilla sköra bebistiden är förbi. Vi älskar dej så Milo! Grattis på 8-månaders dagen:) du ska få någon lite sak idag när vi handlar(ovanligt va?)
Om jag inte blir chaufför som pappa så passar jag kanske i en chefsstol på ett kontor:) mamma är inte chef men hon är duktig på det hon gör har chefen sagt:)
Idag blir det en tur till Center Syd för ovanlighetens skull...ha ha ha. Jag ska ha tag i ett bättre täcke till Milo, det han har är så stumt och ligger mest ovanpå honom utan att sluta om axlarna. Jag brukar lägga en tunn filt under men den trasslar han sej bara in i. Vi har ju bara 18 grader i sovrummet och då kan det behövas värme hela vägen upp till halsen. Han sover också bäst i svalt sovrum men ska ju inte bli kall om armarna. Jag ska också köpa några enfärgade strumpor, får nog bli halkisar nu. grabben börjar bli storfotad och strumporna för små, dom som är ca strl 16. Han har en fot på 11 cm nu. Hur stora fötter har era små?

3 kommentarer:

A-K sa...

Vi är ute och flänger idag men vi vill bara snabbt slänga in ett grattis till Milo på 8-månaders dagen. Kramar Anna-Karin och Filippa

A-K sa...

Hej igen!

jag håller med dig om att det är sorgligt att de inte längre är några små bebisar vi har, men var tid har ju sin tjusning :)

Filippas for är 9-9,5 cm lång.

Anton kräktes aldrig och idag mådde han fint igen så det var något tillfälligt.

Jag skrattade så åt att du hann att se mitt inlägg med bara bilstolen :) och dessutom svara på det. Jag hade tagit kortet med mobilen och orkade inte springa upp på kontoret och hämta sladden så jag skickade över det till bloggen och gick sedan in på datorn och la till texten.

Peter har lite möten inbokade i Malmö/Lund de närmaste veckorna. Jag tänkte hänga med en dag och det skulle vara jätteroligt att få shoppingsällskap! Jag hör av mig om det när vi bestämt närmare.

Kramar

Anonym sa...

Grattis Milo.
Ja, vart 17 tog våra små bäbisar vägen? Skulle vilja backa bandet och uppleva leo som 1 vecka, 1 månad osv.