fredag, mars 27, 2009

Mammas lilla bustroll!


Jobbiga mediciner:(
Milo är inte ett dugg bättre idag. Vi fick in på sjukhuset igen och inhalera tre olika mediciner och sedan fick han 6 tabletter upplösta i vätska som var en cortisonkick för att han skulle klara helgen bättre. Dom tycker att han svarar lite för dåligt på medicinerna och idag kom barnöverläkaren och lyssnade på honom, det var hon som ordinerade tabletterna. Han låter hemsk i sin andning och är påtagligt påverkad av likväl medicinerna som att vara sjuk. Han hade gått ner 230 gr på dessa tre dagar och det är INTE likt vår lille knubbsäl. Jag kan få honom att amma då och då. Det går bäst när näsan är fri från snor och då njuter han av en bapptår(pappas ord). Sänkan hade i alla fall gått ner idag och det ses ju som positivt.
Nu sover han och jag hoppas han får sova gott ett par timmar så vi kan få en go' och gla' påg en stund:) jag tycker så hemskt synd om honom, min gosprick!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lille plutten... Matilda skickar en krya på dig kram med ;)

Vadå nytt bord!? Jag älskar ju mitt bord... Men vi får nog komma på någon lösning på nivåproblemet... typ höja stolen på ngt sätt...

A-K sa...

Stackars liten!
Skönt att sänkan gått ner, det var ju lite positiva nyheter mitt i allt.
Hoppas att han kryar på sig ordentligt i helgen!

Kramar