söndag, mars 22, 2009

Klarade mej skapligt

Söndagen har funkat bra men det är jobbigt. Stod en godispåse i garaget som Jörgen fick ta hand om och den gick jag förbi ett par gånger och det känns sjukt nog jobbigt att se den. Nu har jag bett honom gömma den.
Wienerbröden Linette kom med lockade inte på samma vis så den påsen har jag klarat bra och när Jörgen åt sitt så åt jag en bulle.
När vi kom till min bror så bjöd dom på varma mackor med räksallad/skinka/ananas och ost. Jag åt 2½. Vi skulle haft kålpudding till middag men vi orkade inte det nu ikväll så det får vi äta imorgon istället.
Dagen har inte varit perfekt matmässigt men den har varit utan kakor och godis så jag är nöjd. Motion hann jag heller inte med men lovar göra det imorgon.

2 kommentarer:

WWmor sa...

Bravo bravo.. aplåderar!! Jag har fuskat massor i helgen då vi var i sandviken.. mycket lättare att äta rätt när man är hemma..

Ska nog också köpa ny kudde till wiktor.. hans är himla platt..

kramis..

A-K sa...

Bra jobbat!!

Visst är det jobbigt när man vet att det finns godis i huset (eller som i ditt fall i garaget ;) ) när man är sugen. Fast när man inte har matat godismonstret på några dagar brukar abstinensen lägga sig!

Natti natti