söndag, mars 22, 2009

Våran söndag


Vill börja att berätta att Milo somnade 19.15 igårkväll och sov till 07.11, visst en hel del nappinstoppningar och trygghet hos mamma blev det men jag fick ju sovmorgon i alla fall. Frågan är om teorin håller i praktiken varje gång, alltså somna tidigare och ändå sova lika länge.
Jag var lite rastlös idag för jag fick ju inte äta vad jag ville;-D Linette kom in tidigt i fm med nya bullar och wienerbröd! Snällt av henne men tufft för mej, jag åt en bulle och inget wienerbröd.
Milo och jag gav oss ut till Lekia(bilden tagen precis innan vi körde) för att hitta nytt täcke till honom, han har ett från GeKås som är för stelt och inte går att stoppa om utan det ligger bara på honom. Vi har ju bara 18 grader i sovrummet så jag vill att han ska ha ett bättre som är mer följsamt. Jag köpte samma sort som han har i barnvagnskudde Rätt start exklusive, dyrt men suveränt bra sängkläder. Jag tod en kudde också för Milo har en superplatt som man har som liten bebis och sover på mage.
Sedan fick Ica Maxi sej en tur för att komplettera med lite nyttig mat och blå färg som ett par Converse skor ska få färgas in i, testing testing, resultat imorgon. Nya myrrdoser för myrorna ger sej inte här och jag ska ge det en veckas chans till innan anticimex blir påkopplade igen.

I eftermiddag blev det en tur till min bror och hans familj. Dom är ju ganska många i familjen, ni vet dina och mina och det består av 6 barn varav de två minsta är 18 och 3½ mån. Vilket tålamod dom måste ha! Pust säjer jag och är tacksam över att ha en superenkel son att ta hand om! Jag ska inte gnälla om något mer:)

Ikväll kom Lucas hem en sväng och skulle låna en motorsåg. Han tar över en kolonistuga m 600 kvm tomt imorgon och skulle börja röja direkt:) Det är en söt stuga inne på Citadellområdet och det kommer säkert bli jättefint när min son byggar-Lucas är klar:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Färgordningen återställd - Milo i grönt igen! Jag som älskar grönt, men det är sällan jag köper det, varken till mig eller Leo.

Wienerbröd som är såååå gott, bra gjort att motstå. Det hade inte jag kunnat kan jag ju säga.
Att avstå helt från godsaker funkar bara inte. Jag körde nån gång metoden att jag tillät mig typ fikabröd på onsdagen och lite godis på lördagen. Det gick faktiskt mycket bra.

Kör hårt. kram från en som varit vaken sen 05 då Lilleman ställde sig upp i sängen.