fredag, februari 20, 2009

Vitt och fint ute:)


Alla barn är söta när dom sover! Fast Milo är alltid söt:-) Just nu är kl 10.39 och efter en bra promenad ligger Milo och sover i vagnen, han har nog sovit i ca 20 minuter så nu återstår att se hur länge han fortsätter sova. Han brukar ju inte vara så glad för att sova i vagnen utan det ska vara hans säng.
Vi har ett underbart vackert landskap idag, täckt med kritvit snö, underbart! Hoppas nu det får ligga så fint några dagar för vi behöver lite ljus omkring oss.
Milo och jag har haft jeans utvärdering idag. Vi tittade i för stort lådan som varit bortglömd ett tag och insåg att där var två par jeans som passade nu, dom fick han när han föddes. Men ska jag vara ärlig så var det inga bra jeans, Milo vill ha baggystuket, inte raka jeans...(Milos mamma vill ha baggy;-) Vi har fått hem Molojeansen som var snygga men dom är lite stora så dom får vänta lite, perfekt till våren. Tror att Nova Star byxorna är bättre men det får vi se när dom kommer.
Ha! så länge sov han, kl är nu 10.51, adjöken:)

1 kommentar:

A-K sa...

Halloj!

The pink ladies and the green giant... :) Det låter som en popgrupp från 50/60-talet :)

Vad skönt det lät med en riktig vinterpromenad, det hade jag också tänkt att vi skulle göra, men Filippa somnade precis innan 9 i sin säng och jag ville inte väcka henne för att kränga på henne overallen. Så jag tog en tur på motionscykeln istället samtidigt som jag tittade på Nyhetsmorgon :) (Tiden går mycket fortare få!)

Jag har ingen aning om hur fort en fot växer på 3-4 månader. Men både Anton och Felicia hade str 18 så jag tog samma till Filippa.

Nu ska jag dammsuga och duscha innan dagens äventyr fortsätter!

Kramar