fredag, februari 20, 2009

Ullared

Jeansutvärderingen av befintliga jeans i hemmet:)
Jeans från Name it, stumma och tjockt jeanstyg. Sämst av de tre paren vi har. Dessa kommer jag inte att använda, tyvärr.


Stretchjeans från HM med militärbälte. Mjukt jeanstyg och funkar men är ganska tajta i modellen. Kommer nog användas några gånger men int med större entusiasm. Jag vill att det ska vara behagligt att sitta i och dessa är nog för tajta, fast snygga:)

Molo baggyjeans. Ganska stumt jeanstyg men ändå bäst av de tre, dock lite för stora än. Snygga med tuffa detaljer baktill och indragbar resår på insidan av midjan.


Nu har vi bokat en stuga i Ullared för att kunna gå på GeKås och handla i lugn och ro. Vi åker med mina föräldrar och så här ska vi bo: http://camping.gekas.com/Information/Section.asp?SectionId=1296
En av anledningarna att vi övernattar är för Milo skull, han är inte superglad för att åka bil och åka 35 mil på en dag är nog inte hans melodi. Sedan slipper vi ju stressa med att handla mycket på kort tid. Dom har ju öppet även på söndagar fr o m den 1 mars och vi ska dit helgen efter, lör-sön. Sedan gör vi någon god mat på kvällen och spelar lite kort eller liknande.... eller så somnar vi hela högen vid nio tiden;-D. Det ska bli intressant och se hur Milo hanterar att vara hemifrån med övernattning på annan plats. Han är ju en liten hemmakille som helst sover i sin egna säng.

Idag har Milo haft en lite orolig dag och inte sovit som han ska, korta sovpass och vaknat ledsen. I eftermiddag sov han bara till kl 2 och sedan inget mer förrän halv åtta ikväll. Jag och Milo badade och sedan fick han massage med miniderm salvan vi hämtat ut på apoteket. Väldigt lätt att smörja in och han bara låg och njöt. Sedan fick han tutta kvart över sju och somnade som en sten.

1 kommentar:

A-K sa...

Kul med jeansutvärdering! Filippas bästa jeans är ett par Levis (som jag köpte på Ellos för halva reapriset!)

Stugorna i Ullared såg ju jättefina ut! Ni kommer att få en underbar helg där. vad bra att de börjar med söndagsöppet igen :)

Visst är det jobbigt när de små inte vill sova ordentligt, hoppas att det gick bättre med sömnen idag.

Kramar