måndag, februari 23, 2009

Varför har vi ett täcke på golvet?

Ja det är en bra fråga! Täcket ligger så fint på golvet och varje gång vi lägger ner Milo så lägger man honom där automatiskt. Det går ungefär 10 sekunder så befinner han sej på annan plats. Med andra ord är det kanske dags att inse att vi inte har en liten plutt som ligger där man lagt honom längre. Han blir visserligen smått frustrerad över att inte klara av att ta sej dit han vill för än så länge klarar han inte av att dra sej framåt utan han puttas bakåt istället, eller rullar sidledes. Han blir ledsen ibland om vi går ifrån honom så han inte kan se oss. Idag har jag flyttat med honom dit jag befunnit mej så han har koll och det gillades, nya ställen i huset:)

Han hittade hyllan med tidningar under bordet nu ikväll så dom drog han ut...utan att lägga tillbaks dem igen, tyder på dålig uppfostran;-) han brås minsann på sin syster för hon gör samma sak med sina kläder!


Idag har vi varit hemma och gosat oss, gått en runda, bytt gardiner i kök och tvättstuga för jag inte var nöjd med förra upphängningen. Bakade en fyriskaka nu ikväll. Jag ska få besök imorgon av en tjej som jag pratat med en del sedan vi höll på att skaffa barn, har 4 tjejer som jag pratar med en del från den tiden, vi fick ju jobba en hel del för att sätta våra frön:). Det är väldigt roligt att ha möjligheten att träffas, ni som brukar pladdra med mej känner kanske igen Skånemamma? Hon bor i mina trakter och fick en flicka ett par månader efter Milo födelse.

Jag har också träffat Jost m 5 busfrö och vi pratar ofta och länge på msn:) Sedan har vi mina bloggfavoriter Filippa och Willesmor. Tänk att man får vänner från hela Sverige genom internets Allt för föräldrar, härligt! tycker om er tjejer och bebbar !:)


Tradera inköpet av Nova Star byxorna gick inte så bra, dom var för små. Skrev till tjejen som jag köpte dem av och hon erbjuder mej att skicka dem i retur och får alla pengar tillbaka inkl 2 frakter. Stor eloge till en sådan bra traderare. Jag kan ju också lägga ut dem på tradera själv och kanske tjäna en hacka men jag vet inte vilket jag ska än. Byxorna var i alla fall snygga men en smal modell, här behövs mer baggy;-D Vad tror ni, sälja eller lämna i retur? Dom är helt nya fast utan tags.

2 kommentarer:

A-K sa...

Visst är AFF underbart!
och vi tycker om er också :)

Jag (och Filippa) är är jättenöjda med vår Chicco gåstol. Den är stabil, vilket jag gillar. Filippa gillar alla ljud och aktiviteter som finns i den :)

Nova Star jeansen kan du säkert få ett högre bud på på Tradera. Om du har orken skulle jag sätta ut dem igen!

Nu måste jag förbereda för morgondagen. Jag ska på kurs hela dagen (kul!!!) Peter och Filippa ska först till BVC och sedan till tandläkaren (ja... Peter alltså ;) Filippa har ju inga tänder ännu!)

Jo... vi hade ju funderingar på ett nytt hus, men HJÄLP vilken historia detta hus förde med sig, vi drog oss ur illa kvickt! (Jag mailar dig !)

KRAMAR

WWmor sa...

*varm i hjärtat* !! och vi tycker du och din stooora härliga familja är toppen! Har också höga tankar om AFF då vi är ca 5st mammor från ankomst dec-07 som träffas regelbundet. Vi har ju babysimmat tillsammans och nu även miniplaskat! Superkul verkligen!! Önskar såå att vi kan träffas någon gång.. ;-D

Din minsta son är alltid så himla fint klädd.. vet ju att du är lite av en märkesfreak.. vilket är ditt favoritmärke?

Snart vettu, då börjar han krypa runt... å sen går det inte så lång tid förräns han går... Då minns man hur skönt det var när de låg kvar där man lagt ner dem.. hihi..
Min William, gick några dagar innnan han blev 9 månader!!

kram vännen.. må så gott.. nu ska jag och barnen gå till förskolan .. strålande sol ute, och vit gnistrande snö.. -2 grader.. En underbar dag helt enkelt.. vi trotsar snor, hosta och öroninflammation för tillfället.. hihi..