söndag, februari 22, 2009

Fem generationer!

Stor och Liten, detta är två av mina älskade barn:) Pontus och Milo, äldst och yngst. Milo tycker det är väldigt roligt när Pontus busar med honom och här blir storebror undersökt med båda mjuka och hårda tag:) Visst är dom härliga!

Dagen började 06.15 idag!! Kanske inte det roligaste att gå upp så tidigt, fast vi låg och drog lite i sängen. Milo ammade lite och sedan busade han runt lite och till slut gick vi upp. Det hade kommit jättemycket snö inatt, över 1 dm och vårt tak på altanen hade rasat, inte hela men två plattor. Jörgen fick hoppa i overallen och tillverka en skrapa för att få ner all blötsnö för annars hade nog mer rasat. Vi hade flera dm som lagt sej på altantaket och när det började töa snabbt så blev det ju megatungt! Resten blev räddat och nu kommer taket försärkas ytterligare så det inte kan hända igen.
Sedan var det dags och köra och hämta Chivas och köra honom till Falkenberg där nya ägaren skulle mötas upp. Det gick bra men Chivas var lite stressad när han kom fram. Inte konstigt för han har inte åkt transport på väldigt länge och nu fick han åka i 4 timmar. Men han kommer falla snabbt till ro för han är en trygg liten ponny.

Jag och Milo var hemma och städade lite. På eftermiddagen kom min mormor, mamma, son och barnbarn för att ta foto av 5 generationer, min moster och Sandra var också med som support..hihi, Sandra var första lamphållare av lampan som hängde i vägen. Det var min mosters äldsta son Jon som skulle fotografera oss. Vi möblerade runt lite och placerade oss i soffan för tagning, det gick jättebra och Tilda var så duktig och tålig. Jon tog sedan lite foto på Tilda och Milo. Får dom sedan när dom är redigerade och klara för exponering:)

Ikväll ska vi i säng tidigt för vi är trötta, Milo somnade halv nio. Hans middagslurar som varit tre styck har inte varit så bra tidsmässigt men vi ska nog rätta upp det igen. Nu vill vi nog sova liiite längre imorgon..hallåå Milo, imorgon ska vi sova läänge! ;-D

1 kommentar:

A-K sa...

Nu lysnar du på din mamma Milo!!! Imorgon ska ni ha sovmorgon :)(det betyder att man sover åtminstone till kl 9!) hihihi

Tråkigt att taket till altanen rasade, tur att du har en hädig man :)

Mysigt att samla alla fem generationerna och ta fina foton.

Sov så gott!

Kramar