tisdag, februari 24, 2009

Fika fika fika:)

Börjar med slutet av dagen. Milo berättade för mej att han ville ha en likadan leksak som Filippa och självklart skulle han det:) Här testar han sitt nya vattensprutande djur. Han tyckte att det var jätteroligt, kom valen för långt bort plaskade han så man kunde tro att det var hela havet stormar i badkaret! Lyckat inköp.
Denna bilden tyckte jag bara var gullig. Milo ligger på badrumsgolvet och väntar på att karet ska fyllas. Ser ni hans lilla födelsemärke på rumpan, det är ett smultronmärke som är vårt kännetecken;-D

En annan bild som talar för sej själv. Kan ni gissa vad han gör? Jo tittar på när pappa och Mario Super Bros försöker erövra någon värld, det fångade honom en liten stund innan han rullade vidare på golvet. Tror ni vi har en spelnörd på g? :) näää han ska bara se vettiga barnprogram när han blir större:)
Så nu till dagens händelser som varit många! Vi började med att vakna 06.30 som tydligen är Milos nya morgontid oavsett när han går i säng. Vid halv 10 fick vi besök av Lovisa och hennes mamma, Lovis är två månader yngre än Milo och hennes mamma och jag fick kontakt via AFF när vi var under försök till att bli gravida. Därefter har vi hållit kontakten och idag var första gången vi träffades. Det var verkligen roligt att få ansikten på personer man följt en tid. Vi pladdrade på som om vi känt varandra en längre tid:) Lovisa var söt som en docka och var så gullig när hon studerade sina händer som var av väldigt stort intresse.
När det blev eftermiddag hade jag möte med lillasyster och lilla Matilda på Center Syd. Vet ni vad? det var ju bokrea där och eftersom min syster är en stor bokmal:) så fick jag ju investerat i tre böcker till Milo som vi kan läsa när han blir lite större, just nu ska ju alla böcker ätas så vi kör med träboken för tillfället.
Vi tog en sväng inom Polarn och där fick vi tag på ett par jeans som var tunna och riktigt mjuka och i samma modell som de gröna vi köpt tidigare. BR fick också besök och där köpte vi baddjuret som ni såg ovan.
Fikapaus på ett nytt atälle som jag inte minns namnet på men dom hade wraps, jag valde en med renkött och pepparrot och en latte till det. Gott men jag orkade inte allt för jag hade ju fikat på förmiddagen också, bullar och äppelkaka.
Ikväll kom Linette och B in en sväng och snackade. Linette har varit i Norge med sin kusin och åkt skidor i fem dagar så hon saknade ju sin lillebror som hon älskar stort och var tvungen att komma in och pussas och busa. Det var perfekt läge för Milo var trött men borde vara vaken en stund till:)
Vet ni vad? Jag är trött ikväll och hoppas på en god natts sömn! Natti natti!

2 kommentarer:

A-K sa...

Hej!

Visst är det vattensprutande djuren en bra investering! Milo ser ut att gilla sitt lika mycket som Filippa :)

Oj, vilken fullspäckad dag ni haft! Jag köpte också böcker till Filippa på bokrean idag och precis som Milo vill Filippa helst äta på sina böcker så de får läggas undan ett tag.

Hoppas att du får sova gott inatt! Jag sov dåligt igår, Filippa ville äta varannan timme och sen har jag suttit på kurs hela dagen. Det får bli en tidig kväll för mig också!

Kramar

WWmor sa...

Hihi.. wiktor har en såndär badleksak men en bläckfisk.. han älskar den också!! försöker liksom dricka strålarna, men då lyfter han ju upp bläckfisken.. då kommer det inge vatten jöö.. *märkligt* tycker han..

Alltså.. jag föstår inte hur du hinner med allt du gör på dagarna..?! Herregud människa... sitter du aldrig i soffan och bara tar det lugnt lite..?? Tycker själv att jag hunnit med mycket när jag plockat tvätt liksom.. hehe.. Hmm, är jag lat kanske..??*kli i håret* fniss...

kram