lördag, februari 21, 2009

Var är Milo "hänne" .....Tittut!



Bilden tog jag igår kväll när Milo hade badat, vi lekte tittut i badcapen. Det är en lek som han börjat uppskatta nu och skrattar gott åt. Milo har varit lite svår att få till skratt men nu börjar det lossna mer och mer, härligt!

Vad har annars hänt idag? Ja, vi började med att bli väckta kl 06.30 av en viss liten figur som inte tänkte sova mer. Upp och åt frukost och sedan somnade Milo igen kl 8! Schysst va? Kunde vi inte fått sova lite längre allihop istället?
Sedan sov han till 10, åt middag 11, ut på promenad i vagnen 11.30 och vi tog den långa rundan som tar strax över en timma, han sov nog trekvart. Idag har varit en kläng/gnäll dag så det har blivit sjal och bara Milo-dag:) Fick honom att somna igen 15.45 för då var han övertrött men skulle INTE sova, fick ta till tutten för att söva honom.

Jörgen har gjort klart i förrådet och garaget och nu är han och lägger vinterdäck på hästtransporten. Anledningen är att vår miniatyrhäst Chivas ska flytta till Göteborg imorgon eller på måndag och vi ska köra halva vägen och möta upp dom nya ägarna. Vi hamnade i lite knipa för dom som hade honom på foder ringde i förrgår och sa att dom hade sålt sin häst och nu kom Chivas till att stå själv och det får en häst inte göra! Blir man förbannad då eller, snacka om framförhållning! Dom skulle haft honom till våren om inte vi sålde honom innan, det var en ök. Jag har ju haft en köpare på lut men dom kunde inte ta honom förrän i maj när deras ena häst flyttade. Hade inte fler boxar i sitt stall. Nu har vi gjort en specialare, han ska upp till dem och bo i ett stall som är granne, jag får betala stallhyra/försäkring till siste maj sedan tar dom nya ägarna över. Tur att dom kunde hjälpa oss!!

Imorgon ska vi ha fotografering av 5 generationer här hos oss:) Min kusin ska fotografera, hobbyfotograf och duktig. Uj då måste man ju styla till sej lite....hur lätt är det? Ajja de ska nock gå:) som bönderna säjer.

Så tyst och skönt här är just nu, man kanske skulle ta en nap ihop med Milo..mmm ska jag nog:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad gullig Milo är i sin badcape :)
Filippa gillar också att leka tittut!

Skönt att det löste sig med hästen.

Och vad kul det låter med att forografera fem generationer! Vi är inte mer än tre generationer på båda sidorna :(

Vi har haft en händelserik dag idag. Full rulle :)

Kramar

WWmor sa...

vilka underbart härliga bilder på Milo!! Haha.. såå roligt att leka tittut!!

Vilket strul med lilla ponnyn, men skönt att det löste sig tillslut.. men kan förstå att du blev förbannad..

Åå, då vill jag se en bild i bloggen sen.. vore superkul! 5generationer ska du vara stolt över..! Vi har som A-K bara 3.. min mormor dog när William var 4 månader..

kramelikram