fredag, februari 13, 2009

Sjalbarn och Cappucino

Mitt lilla sjalbarn:) han är fortfarande väldigt glad för att sitta i sjalen och är han trött så är den ett superbra hjälpmedel:) Ibland är han trött tidigt på kvällen men kan inte somna och bör inte sova så länge, då kommer sjalen till sin rätta. I den slappnar han av och kan sitta och småslumra och kanske sover en halvtimma och det är perfekt. På bilden ovan hade han precis sovit trekvart och sken upp som en sol när pappa kom med kameran, han är alldeles nyvaken:)
Igår när vi var och handlade mat hittade jag cappucinokoppar som föll mej i smaken, enkla och stilrena, ser nog ut som en vanlig kopp på fotot men dom är större än en kaffekopp. Jag skulle vilja ha nya bestik i köket också och var så nära att köpa ett set på Duka, men ångrade mej, tror det var shoppingnerven som sade att jag skulle spara mej till Ullaredsturen:) då går där ju en del pengar oavsett man tänkt det eller ej.
Har ringt barnmottagning efter att ha rådfrågat BVC, Yvonne på BVC trodde att han kanske kunde behöva Bricanyl för att hjälpa till att få rätt på eländet. Barnmottagningen hade såklart bara öppet till 12.00 och hade ingen tid för honom. Vi kunde få en tid på måndag men då sa jag att vi avvaktar och ser över helgen. Blev han sämre skulle vi köra till barnakuten, men så dåligt är han nog inte. Är han ff trång i luftrören på söndag så ringer jag och bokar en tid på måndag!
Jag tror jag ska åka och köpa en 80 cm säng och sätta på Milos rum och flytta in hans spjälsäng där, han blir kanske störd av Jörgens snarkningar och vaknar extra många gånger pga det. Då kan jag ju ligga i sängen hos honom när det är jobbigt och annars kanske det är dags att släppa taget och låta honom sova i eget rum, det är ju bara ca 5 meter från vår säng och in på hans rum där hans säng ska stå:) det borde jag väl klara av, fast jag vill helst ha honom nära nära:) kan ju t o m sakna honom när han inte är hos mej...hur ska detta sluta:)?

1 kommentar:

A-K sa...

Halloj!

Vilket gulligt kort på Milo när han kikar upp ur sjalen alldeles nyvaken!
Jättesnygga cappucinomuggar!

Hoppas att ni får lite hjälp av barnmottagningen, så att Milo (och du) får sova på nätterna.

Ja, visst är det så att man vill ha sina små nära sig hela tiden :) Filippa sover ju mellan oss i vår säng. Hon har sin säng ståendes i vårt rum, men jag "måste" ändå lyfta över henne till oss när vi lägger oss. Hennes rum ligger ju på ovanvåningen, det lär dröja innan hon får sova där :) Eller så omdisponerar vi rummen, bredvid vårt sovrum har Peter sitt kontor, det rummet kan ju också bli Filippas. Jag har en 80 säng ståendes på Filippas rum (rummet tjänstgör just nu som mitt kontor) funderar faktiskt på att köpa en spjälsäng till och ställa där. Då kan hon och jag sova där när Peter ska upp extra tidigt och vi inte vill bli väckta.

Nu är det dags att packa resväskorna!

KRAMAR