torsdag, februari 12, 2009

Jag kan sitta själv!





Milo har helt plötsligt börjat räta på sej och fått upp en balans när han sitter. Han kan sitta själv i upp till ca 1 minut sedan orkar han inte mer eller ska ta något som gör att han tappar balansen. Men gudars så söt han är när han sitter själv, man ser stoltheten i ögonen på honom, och på mamma och pappa:) Han ser visserligen lite ihop säckad på bilderna men ofta sitter han med rät rygg.
Nu ska vi gå och få ytterkläder på oss och köra och handla lite mat och in på Lekia och köpa en potta, Babybjörn blir det nog, hoppas dom har dem bara. Milo har ju ganska fasta rutiner för sin morgontoalett så jag tänka försöka ge mej på att fånga upp dessa stunder på pottan istället, mycket för att underlätta för honom för han sitter oftast på rumpan i barnstolen och då är det ju inte lätt att trycka en kabel(så sa alltid min pappa;-) känner du igen det Cilia?
För er som är intresserade så kan jag berätta att vi haft en jobbig natt till!!! Jag gick i säng kl 20.00 och har sovit max 2 timmar i sträck i flera pass. Men han vakanar pga av näsan och hostan så det är inte ofog...hoppas bara inte det blir det när förkylningen är över!




5 kommentarer:

A-K sa...

HEJA!!!

Vad duktig Milo är!!!!! Och så stolt han ser ut!!! Så kul att se hela händelseförloppet i en bildserie. Han ser SÅ glad ut där han ligger på mage :)

Trist att Milos hosta och snuva inte gått över ännu. Och att han (och du!)sover så dåligt på nätterna. Filippa har också lite hosta och snuva kvar, men hon sover gott på nätterna. Igår hade hon en riktig kinkig dag :( det var nog första gången jag blev lite less på henne.

Vad kul det låter att åka till Gekås/Ullared!!! Jag älskar att åka dit och shoppa. Nu var det ett tag sedan vi var där så det börjar bli dags :) Roliga att sova över också! Du måste berätta om du hittade något roligt att shoppa!

Här i Jönköping har Peter och barnen precis åkt iväg till Hestra. Filippa somnade i vagnen och jag låter henne sova en stund till innan jag tar på henne overallen och ger oss ut på stan.

Det hade verkligen varit jättekul att shoppa och fika tillsammans.
Peters företag har precis öppnat kontor i Malmö så han åker ner dit titt som tätt. Jag och Filippa kan ju hänga med honom någon gång när han ska ner så kanske vi kunde träffas för lite fika/shopping :)

Ringde du bvc? Vad sa dom isåfall? Hade de några bra tips?

Hoppas att er dag bli UNDERBAR!

KRAMAR

Anonym sa...

Nu ska vi se om de går att kommentera.
Han är ju för söt. o alltid så fina kläder på sig.

Kram Linda AFF

Anonym sa...

Härliga bilder på Milo. Kul blogg oxå. Jag har ju precis börjat på vår för Leo men det blir mest bilder jag lägger upp med lite text så tex farmor kan följa med.

WWmor sa...

Ååå så fint han sitter!!! Duktig Milo!!!
hihi.. ser lite kul ut när han sen ramlar omkull.. det här med att ta emot sig kan de ju inte utan.. boink.. rätt på nyllet.. tur att det är mjukt och gosigt runt om..!

Stackars er.. hoppas verkligen att snuvan och hostan går över nu.. tycker han har dragit på den tillräckligt!!

Kryapådig Milo!! kram

Anonym sa...

Han är så söt! Stora killen som kan sitta. Matilda TROR att hon kan sitta och vill alltså inte ligga i famnen när hon är vaken! Lilla troll.

Hoppas förkylningen ger sig snart.