onsdag, februari 11, 2009

Seg morgon

Nu är jag trött på snornäsa och hosta! Det stör ju sömnen något enormt och jag är ärligt talat seg som sirap idag. Milo somnade fint strax innan åtta igår och t o m själv utan att ammas till sömns. Sedan vaknade han till med jämna mellanrum och ville ha sin napp. Vid 02.30 var det hostattack och täppt näsa och då fick vi upp och amma, somnade igen men ny hostattack 04.30 och nu vaknade herrn till för mycket så 1 timma satt jag med honom i famnen i husets mörker. När sedan Jörgen klocka ringde 06.30 och Milo började skruva på sej igen och vaknade så nu gick vi upp och åt frukost. Han blev snabbt trött igen men ville inte sova, nähä då! Men när klockan var nio klarade han inte mer. Jag borde nog sova en stund nu jag med men det är inte alltid så lätt att somna vid denna tiden.

Vi har fått snö inatt och det snöar fortfarande, vackert! Vi håller oss hemma idag, jag behöver städa och tror jag ska byta gardiner i sovrummet och kanske i datarummet. Skulle också vilja sy lite men vill kunna göra det utan avbrott och då är det lättast när Jörgen är hemma och kan ta Milo.
Sitter här med en barnkanal på TV.n Nickelodeon, men vilka märkliga barnprogram det finns numera svampbob mm. Tycker dom är smått brutala många av dem. Just nu är det någon bondgårdsdjurserie. Får väl lära mej lite om de barnprogram som finns numera:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rekommenderar Barnkanalen, de har lite snällare barnprogram :D

A-K sa...

Ja, det är verkligt tröttsamt med hosta och snuva. Nu är Filippa på bättringsvägen så jag hoppas att hon (och Milo!) snart är helt friska. Jag går ju aldrig upp för att amma eftersom Filippa sover mellan oss i sängen, utan när hon vaknar ammar jag henne och somnar själv om. Men det är ju verkligen jättejobbigt när man går runt själv hela dagarna som en zombie och inget orkar man ta för sig mer än det allra nödvändigaste. Hoppas att du fick sova en stund :)

Jag håller med dig om barnprogrammen, när Felicia tittar på Disneychannel kan jag bli tokig, det är så högljuda och skrikiga program där.

Nu ska jag fortsätta och packa. (Det tar sin lilla tid med fem familjemedlemmar!)

Jag har med mig datorn och kommer att blogga när vi är borta om du har lust att kika in :)

Kramar från oss