tisdag, februari 10, 2009

Grönt är skönt!

En glad morgon-Milo skiner som en sol(även sol på sej). Han sitter och leker med en av sina nya favoriter, bondgårdsdjur i softshell, alltså mjuka tuggvänliga djur, en ko, gris, häst och lamm. Han fick dem av mormor och dom används flitigt, han sitter ofta och tuggar i dem så det gnisslar i det gummiaktiga materialet.

Till dagens ära..hmm vilken ära, jo att vi har varandra varje dag:) har han på sej sin nya body som är grön och brun och till den ett par bruna velourbyxor och bruna strumpor, jättefin.

Förmiddagsluren på gång. Fast det är inte lika lätt som det var för en vecka sedan. Vi har alltid bara kunnat lägga Milo i sängen och så har han somnat men nu får jag oftast amma honom en truddeslurk för han ska somna, ful ovana som vi nog ska ta tag i snabbt. Igår fick han ligga och småtragga till han somnade, han skriker ju sällan så det kan ju inte vara så farligt. Ser ni hans nya fina påslakanset? Han kunde knappt ligga på mage för han skulle bara titta på cirklarna hela tiden, inte sovvänligt med andra ord..hihi

Inatt har vi haft lite trubbel för han har sådan jobbig hosta och det stör klart hans sömn...men men, det är snart bra igen.

Vad ska vi göra idag då? Jo vi kör nog in till stan och fixar mitt hår lite, är inte helt nöjd med ena sidan. Kanske en sväng inom mormor och morfar och får lite em-fika.


Har ni testat Bobux tofflor någongång? Underbara på, såå mjukt skinn och sitter kvar på foten och det bästa, är svåra att ta av för babyn men för det sitter dom inte hårt. Milo har ett par bruna med tigerhuvuden på men dom är lite för stora, strl M. Dessa röd/bruna i strl S köpte jag på tradera för 83 kr, kostar normalt 299:-. Dom är kanske inte superfräcka som många andra av Bobuxarna men jag ville inte ge 300 spänn när dom används så kort tid. Jag föredrar dessa framför mockasiner! Try them friends:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Aha, du har redan testat att ge Milo en smörgås... det måste jag också testa! Kul att han klarar av att sitta själv nu!
En haklapp med långa ärmar ska jag se till att investera i. Det är ju rena kriget när hon ska matas :)
Jo,jag får nog ta och införskaffa ett par Bobux, har hört mycket gott om dem!

Kramar

WWmor sa...

Åååå vilken superfin body!!! Vad är det för märke??

Fint han sitter där och äter..!! Gospojken..!!!

Nix, jag föll inte för Bobux.. men jag skulle vilja köpa "Tip toey joey".. de är ännu tuffare tycker jag..

kram