lördag, februari 14, 2009

Fantastiskt!

Vi har sovit hela natten! Milo har inte vaknat en ändå gång från han stoppades i säng kl 21.00 till 04.20, då fick han mat och sov vidare i ett sträck till 09.10! En gång stoppade jag in nappen och det var vid 3-tiden, inte för han "bad" om den utan mest bara för att han skulle sova lite längre innan han vaknade för tidiga amningen. jag sov inte hela natten för jag har ju vant mej vid att vakna en gång i timman;-) jo jag har sovit gott ändå och känner mej inte som en zombi idag.

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad skönt att Milo har kunnat sova så bra! Var ni på barnmottagningen? Hoppas att du också kan slappna av inatt och få lite sammanhängande sömn.

Vi har varit mycket i Danmark med barnen , men faktiskt aldrig på Bon-Bon land (fast vi har funderat på att åka dit flera gånger.) Legoland har vi varit på massvis av gånger och vi ser fram emot att åka dit igen när Filippa blir lite större. Tivoli i Köpenhamn är en annan favorit. Likaså alla häftiga "badhotell" som finns i Danmark. I somras var vi en vecka på Skallerup Klit, de har ett STORT äventyrsbad och häftigt lekland, både inomhus och utomhus, där barnen kunde härja fritt. Vi bodde i ett "lyxhus" alldeles på stranden. Häromdagen när vi pratade om vad vi skulle göra i sommar ville Felicia absolut åka tillbaka dit.
Jag tycker att det är häftigt att man får möjlighet att uppleva alla "barnaktiviteter" ännu en gång. Visst kan man åka till sådana ställen själv, men det gör man ju inte, häftigt att uppleva allt det roliga tillsammans med sitt barn!

Javisst, stolparna är ju bara riktmärken, men det är kul att titta och läsa framåt och se när det kommer att klara av vissa saker. Mycket har jag glömt av sen Anton och Felicia var små.

Hoppas att ni får det trevligt på dopet idag!

Många kramar till er på alla ♥ dag!

WWmor sa...

Whaoooo, grattis.. vad skönt!! Hoppas det håller i sig.. denna nya "trend"

kram och go Alla ♥ Dag!!