söndag, januari 04, 2009

Wilfred Mus är klar:)


Nu skrattar ni inte åt min mus! Det ligger mycket möda och besvär (läs svordomar)bakom hans lekamen. Jag kan ju inte påstå att han liknar orginalet jag sydde efter. Fast en av anledningarna är att jag sytt i elastiskt tyg och den skulle sys i fast tyg = fet mus. Jag blev smått förbannad ett tag för jag fick inte rätt på öronen, först vände jag dom på fel håll så jag fick ta upp allt igen och sedan fick jag inte rätt stuk på dem och det gav jag upp till slut. Imorgon ska han få en mössa och ett par byxor som man också kunde sy till honom. Namnad har han också blivit och det blev då Wilfred Mus.

Jag och Linette var ute på promenad i 1 timma med Milo i vagnen och Timmie i långkoppel, det var så skönt fast kallt som attan. Jag var ju dum som inte tog termobyxor på mej för jag tappade känseln i låren. När vi kom hem åt vi sillmacka med ägg, gott. Än om jag fick varmt te fick jag inte upp värmen så jag och Milo hoppade i badkaret mitt på dagen, tur att vi inte fick besök för då hade trott jag var svatt galen kanske:)

2 kommentarer:

WWmor sa...

men ååå vad söt Wilfred är!! Superfin verkligen.. Vad du kan!!!

Jodu, kallt är det med råge.. du får ju inte glömma långfillingarna och thermobrallorna när du går ute.. Vi hade -20grader igår uppe i fjällen... tror det är det kallasste jag har varit med om faktiskt.. Men visst är det ändå mysigt, med kylan, frosten/snön och den blå himlen..!!!

kramkram

A-K sa...

Varför skulle vi skratta åt din mus??? Det är ju JÄTTEFIN!!!
Jag förstår att det ligger mycket möda och besvär... och svordomar ;) bakom honom! Tänker på alla dockkläder jag sytt till Felicias dockor, nästan värre än att sy kläder till sig själv