tisdag, januari 06, 2009

Tand!


Min söta lille pågadrull har fått en tand! En liten framtand i underkäken. Igår kväll sprack den igenom och så klart var man ju så "stolt som en ko nu kan vara" ;-D (citat:Tjuren Ferdinand). Undras om det kan ha inverkat på hans humör för vi har haft tre jobbiga kvällar nu och igår vaknade han flera omgångar och var så ledsen, det slutade med att han sov intill mej till halv ett inatt. Därefter sov han vidare i sin egna säng och då var han lugnare, sov till 06.15, åt och sov vidare till 09,08...mamma med:) Jag gick i säng tidigt för jag blev dålig i min mage(problem med magmunnen) efter vi hade ätit pizza. Har nu tagit tag i mej själv och ska äta sunt så jag mår bättre. Började dagen idag med Herbalife som jag ska kombinera med annan nyttig mat. Ska inte banta men äta rätt och Herbalife innehåller mycket protein och det behöver jag ju.

Vi var och besökteMilos lilla nya kusin Matilda som är 1 månad nu. Han var mycket intresserad av henne och tog henne i handen när dom satt upppallade i soffan för fotografering. Tänk så små dom är när dom är 1 månad! Milo ser ut som en jättebebis:) Så fort dom växer, än en gång tycker jag att vi ska stanna klockan ett tag. Milo är inne i en så härlig ålder just nu.

Milo 5½ månad och Matilda 1 månad

2 kommentarer:

WWmor sa...

usch vad tråkigt det är att läsa om dina "sovmornar" Blir såå avis så jag spricker..!!! ;-D

Grattis till lilla Bissingen.. vad roligt.. de förändrar ju utseendet så med lite tänder i munnen..

förstår att du vill stoppa tiden, men det är ju faktist det underbara, att det slutar ju aldrig. Jag menar att varje dag är liksom den bästa/roligaste/häftigaste! Det är bara att NJUUTA varje dag!!!! Underbart!!!

hihi, vad fundersam han ser ut, där han tittar på lilla bebisen..
-å vad är du för en då??

kramis..

A-K sa...

Grattis till första tanden!

Jag håller med dig om att våra "bebisar" just nu är inne i en helt underbar ålder och att man verkligen vill stanna klockan ett tag.

Kram