måndag, januari 19, 2009

Vår härliga Milo 6 månader idag! Hipp Hipp Hurra!

Milo "fyller" 6 månader idag, Grattis lilla hjärtat! Han började dagen med att laga upp sin mamma med tuppen vid 7 tiden. Vi fick frukost tidigt med andra ord, det var mörkt ute så vi tände lite stearinljus och hade mysigt. Milo åt havregröt med lite katrinplommonpuré och jag åt flingor m mjölk.
Av med pyjamasen och ligga naken och lufta rumpan en stund på skötbordet. Han är så härlig på morgonen, snackar och ler stort bara man tittar på honom. Vi satte också på hans cd-spelare och lyssnade på lite barnmusik, det älskar han, speciellt Imse Vimse Spindel.

Fick jeans på idag så han är en riktig tuffing. Mammas goding! Här ligger han och väntar på att jag ska bli färdig med min påklädning.

Lille herrn i sin nya bilstol som han är väldigt glad för, vi hör sällan gnäll från baksätet numera så det var babyskyddet han inte gillade med andra ord. Här har vi precis varit hos veterinären och lämnat in Garons papper som dom ska fylla i och skicka till Agria.

Nu har vi tagit oss till vårt favoritcenter Center Syd i Löddeköpinge. Dagen till ära så fick Milo en träbok från BR, den gillades skarpt. Vi gick också in på Polarn och Pyret och kollade....och kom ut med en påse såklart, vad trodde ni? hihi Dom hade fått in lite från den nya kollektionen och vi köpte en body och tillhörande långkalonger/pants, det var mörkblått med vitt mönster(bilar och blommor)och röda muddar och halslinning, gulligt och användbart, nya passande strumpor fick också plats i påsen.

Tog lite lunch på Grafitti, jag en bakad potatis tonfisk och Milo mosad banan. Det är första gången han sitter med så här och lunchar, annars har han sovit eller inte påbörjat sin fasta mathållning. han tyckte det var roligt och spännande, syntes tydligt på honom:)

Vi gick och tittade lite till i affärerna och Milo tyckte det var bäst att fylla blöjan. Mc Donalds fick låna ut sitt skötrum så pågadrullen kunde få en ren blöja innan vi skulle vidare och handla mat.
Han somnade också när han kom ner i vagnen igen så jag handlade mat i lugn och ro.

Hemma igen och Milo har både ätit middag och sovit en stund, dock inte som han brukar. Han har bara sovit 1½ timma på hela dagen och det hör till ovanligheterna. Men han har varit på gott humör och då gör det ju inget.
Kramdjuret Baloo fick han av pappa när han kom hem från jobb, så söt!

Nu är det kväll och Milo är jättetrött eftersom han inte sovit så mycket. Han fick ett bad vid 18.15 för att klara av att vara vaken en stund till. Vi har ju ett riktigt baddjur här, älskar att bada alltid! Efter badet fick han penslar med lila medlet i rumpan för hans röda rumpa vill inte bli bra, dock bättre än tidigare. Sedan var det smörjning av kroppen och ansiktet, han är ju en torris.

Badad och påklädd för natten. Här testar han sin nya badstol som vi snart ska börja använda istället för liggstolen, han ska bara bli lite stadigare i ryggen. Nu är lillkillen så trött, jag lovar. Klockan är 19.00.

Lite mys med mamma i soffan innan det är dags för "bappiståren" amningsstunden. Vi får gå in i sovrummet och amma numera för Milo kan inte slappna av från TV ljud och annat som susar förbi, han är ju såå nyfiken. Klockan halv åtta är han ammad och sover sött i sin säng.
Sussa gott älskade lilla barn!
Jag och Milo gratulera vår lilla Cyberkompis Filippa som också blir 6 månader idag.
Grattis lilla Filippa och hoppas du också har haft en härlig dag med din mamma!

2 kommentarer:

A-K sa...

GRATTIS PÅ 6-MÅNADERS DAGEN!!!!!
och TACK för grattiset till Filippa i bloggen :)

Vad kul att med er en hel dag! Lustigt, min tanke imorse var att fotografera hela dagen, men eftersom det var ett jobbmöte med revisorn inplanerad så var det ju ingen typisk dag för Filippa, så det får bli imorgon!

Visst är det mysigt när man kan fika tillsammans med de små! Vi tittade också på bilbarnstolar idag, men Filippa är ju fortfarande så liten så det får nog vänta en månad, hon gillar sitt babyskydd.
Jag gillar också Center Syd i Löddeköpinge (har varit där flera gåner!) Klart att du kom ut med en påse från POP ;) Fick precis mejl från dem att imorgon har de ytterligare REA så det får nog bli en sväng dit!

Kramar

WWmor sa...

åååå förlåt!!! Grattar Milo på halvårsdagen lite försenat!!! Hurra hurra hurra hurra!!

Härligt att få följa med er en dag sådär.. känns som om jag nästan var där med er faktiskt.. !!

En härligt mysig dag såg mamman till..

stor kram!!