fredag, januari 02, 2009

Utveckling



Milo har kommit på en ny sak idag, att dra in knäna och skjuta upp lilla rumpan i vädret, ser så gulligt ut! Mammas lille påg:)
Nu har han ätit morotspuré i fem dagar och det går jättebra, han jagar på mej och vill ha mer hela tiden, ni vet..öhh ..öhh..mmm..mmm, ungefär så. Idag fick han smaka ett par teskedar banangröt och det gillade han också men efter han hade ätit så blev han helt röd och varm just där han fått gröt ut på kinderna. Jag får testa igen och se om det var gröten eller om det bara var för jag skrapade gröt i halva ansiktet på honom.
Fick ett ryck idag och badade hunden, han fick t o m balsam i de långa öronen. Jag klippte även has tassar, öron, hasor och svansen. Jag fick göra det när han stod i badkaret för då är han ganska spak och vågar inte smita iväg:) Han är omöjlig att frisera annars för han åmar dej som en orm och då kan jag inte klippa honom. Såg bara när han var torr att det var lite ojämt här och var så jag försöka snygga till honom vid ett anant tillfälle.
Undrar om jag nu ska bli förkyld för jag börjar få ont i halsen, hoppas det går tillbaka igen. Eller så har jag smittats av Milos kusin som var här på nyår för hon var dålig när hon vaknade på nyårsdagen, halsont och lite feber. Jag vill inte ha med sånt nu! Jag lär ju inte få se min lilla systerdotter förrän hon är ett par månader om vi inte kan få vara helt friska, vill ju inte smitta ner en sådan liten plutta.

1 kommentar:

A-K sa...

Vilka fina bilder på Milo! Han passar ju jättefint i rött och turkost :)
Nu måste jag nog kolla in på Elvasmåtroll och se om jag kan göra något fynd.

Kram
Tant Rosa