torsdag, januari 01, 2009

Gott Nytt År!

Ja vänner, då var vi inne i ett nytt år 2009. Tänk att i år blir min son 1 år:) Jag ska börja jobba igen(fast jag ska försöka dra ut på det till slutet på året) Jag fyller 45 år...gaaahhh var kom den åldern ifrån? Fast jag tror jag hoppar över att tänka på de negativa bitarna och väljer njuta av livet vi är berikade med:)

Vi fick en trevlig nyårsafton tillsammans med Jörgens bror med fru och dotter. Vi spelade kort och Wii Bowling, jag tog i för mycket och fick så ont i ryggen att jag till slut fick sitta på soffpallen och slå, klent byggd..hihi. Vi åt hickorymarinerad oxstek med rödvinssås, hasselbackspotatis och grönsaker, till efterrätt en mandelknäckskål med citronformage/grädde och cart´dor glass och frysta hallon. Jag bakade knäckskålarna själv kl 8 på morgonen! sabbade två stycken men fick ihop så det räckte ändå.


Milo skötte sej utmärkt och somnade 20.30 och sov hela natten trots allt smällande. Vi kom väl i säng vid 01.30 och sedan vaknade Milo kl 4.00 och var hungrig och sov sedan vidare till 7.30, då gick vi upp och fixade frukost till alla andra som vaknade efterhand. Släkten körde hem vid 11-tiden idag och ett tag senare klädde vi på oss och gick en lång runda, jag, Jörgen Milo och hunden Timmie. När vi kom hem gjorde vi varm chocklad med vispgrädde och en ostsmörgås, det var så gott! Senare i eftermiddag gick jag och Milo och la oss i vår säng och sov i två timmar, det var också gott och välbehövligt.

1 kommentar:

A-K sa...

Gott nytt år!

Jag är grymt imponerad av dina knäckskålar!!! Hur gjorde du dem?

Kram