onsdag, januari 28, 2009

Tyst i huset

Just nu är det helt tyst i huset, inte ens radion är på. Milo sover förmiddag och jag satte mej här och gör egentligen ingenting. Vi hade funderingar på att åka till öppna förskolan men det är så dum tid, 10.00-12-00, precis när Milo sover. Sedan måste vi iväg och handla mat också för basen är på väg mot sitt slut IGEN, ett evigt mathandlande är det egentligen. Jag är ju heller inte den som storhandlar, har försökt det några gånger men jag tycker bättre om att handle det som faller mej in och sedan ha alla basmatvaror hemma, ni vet grönsaker/kött i frysen, mjöl/flingor och annat om man måste ha i skåpen.

Nu har jag inte ätit kakor på flera dagar, hör och häpna:) och vågen stod på -1 kg under min innangravidvikt. Skulle behöva köpa mej ett par nya jeans, funderade på om jag skulle locka med mej Linette som hjälp och köra till Lewis outlet, ja det ska jag nog:) hmm nu börjar man t o m prata med sej själv på internet också! crazy me! Jag kan ju faktiskt unna mej det nu när jag sålt för så mycket på tradera, egenligen är det galet för jag fick igen största delen av det jag köpt det för, vissa saker hade jag iofs fått och det räknade jag inte i pengar, en del har jag köpt på rea och vissa saker på tradera. Har ju kommit på att bara det är märkeskläder så är dom som hökar/gamar;-) hihi bra att veta.

Här får ni en liten bild på min nallebjörn, älskar dej så Milo! Om ni tycker mössan ser knasig ut i sömmarna så är det för jag sytt den av en småfolk halsduk som var för lång:)

1 kommentar:

WWmor sa...

Hej vännen.. men grattis till vikten igen..& att du kan sluta med kakorna.. strongt!! Det kan tyvärr inte jag.. jag skåpäter hela tiden.. för jag är ju dum nog att alltid köpa hem gottis..

Kul att det går bra med tradera.. du har väl i stort sett bara märkeskläder till Milo eller hur? hihi.. tur då att det är bra andrahandsvärde på dem..

Tycker absolut att du ska köpa nya jeans.. det blir ju som ett pris för att du varit duktig med vikten!!

kram kram från en sjuk vän, men jag lovar.. jag har munskydd och har spritat händerna.. hihi..